Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakásbutik és online ruhabolt Stella Nellynél

Lakásbutik és online ruhabolt Stella Nellynél

Vásároltál már lakásbutikban? Egyedi és különleges élmény, ám, ha erre nincs időd, Stella Nelly olasz ruháit online ruhaboltban, azaz a virtuális gardróbban is megtalálod. 

 

Ma már nem feltétlenül kell kilépned az ajtón, ha gardróbfrissítést tervezel, és beszereznél pár új göncöt. Az internetnek köszönhetően ott van az online ruhabolt lehetősége, így néhány kattintással és pár nap várakozással kiválthatod a butikról butikra gyaloglást és a szűk próbafülkék megpróbáltatásait is.

 

Vannak azonban, akik szeretik megtapogatni a ruhák anyagát, jól szemügyre venni a szabásukat és körbenézegetni, nincs-e vándorútra indult cérnaszál a varrások mentén. Erre szuper lehetőséget ad a Stella Nelly lakásbutik. 

 

De mi is az a lakásbutik?

A lakásbutik egész más élményt nyújt, mint egy plázás vásárlás. Szolnoki lakásbutikomban divatos, minőségi olasz ruhák között bóklászhatsz, ráadásul én is a segítségedre leszek. 

Elképzelted már, milyen lenne egy igazi személyes stílustanácsadóval vásárolni menni? Nos, ez hasonló élmény, ám sarkalatos pontokban mégis van különbség.

 

Stella Nelly lakásbutikjában nem designer darabokat találsz…

hanem normális nőkre szabott olasz ruhákat, amelyek annyira olaszok, mint Sophia Loren vagy Monica Bellucci. Minden darabot, amely megtalálható a szolnoki lakásbutikomban, illetve az online ruhaboltban, én magam válogatom össze Olaszországban, és hozom el Szolnokra. 

Azt is mondhatnám, hogy a Stella Nelly lakásbutik egy csepp Olaszország. 

 

Árban is elérhető ruhákat kínálok a butikban és online ruhaboltomban is

Míg a celeb dívák legtöbbször mélyen a pénztárcájukba nyúlnak a divatos darabok beszerzésekor, addig nálam ettől nem kell tartanod: sem a lakásbutikban, sem a webshopban nem kínálok megfizethetetlen darabokat. 

 

 

Nem szabom szűkre a méretezést

Olyan sokfélék vagyunk, mint a tavaszi virágmező. Így vagyunk tökéletesek, nem igaz? A Stella lányok is különböző módon gyönyörűek, ezért a webshopban és szolnoki butikban fellelhető darabok közé is becsempésztem a méretek széles skáláját.

 

 

Folyamatosan megújuló lakásbutik

A basic darabok mellett mindig gondoskodom az újdonságokról, izgalmas ruhamegoldásokról. Szezononként többször is frissítem a lakásbutik- és a webshop kínálatát is, és ügyelek rá, hogy sok-sok kiegészítő is rendelkezésedre álljon. Így azonnal teljes szetteket alkothatsz, és az öltözéked részletei is csinosak és variálhatóak lesznek.

Online ruhabolt olasz stílusban

A webshopban ugyanazokat a ruhákat találod mint a szolnoki helyszínen, így, ha otthon jut eszedbe, hogy a megvásárolt ruhát szeretnéd más színben is a gardróbodban tudni, akár online is megrendelheted.

 

 

Kéthetente teszem meg az utat Magyarország és Olaszország között. Szerencsésnek érzem magam, mert sok visszatérő vásárlóm van, és baráti kapcsolatok is kialakultak a tanácsadások során. Ez azért is megkönnyíti a dolgom, hiszen megismerem a stílusodat, vágyaidat, s nem titok, hogy olykor külön kérésre is hozok be rucikat a konkrét kérésekre reagálva.

 

 

A webshopban található darabokat személyesen is kiválaszthatod Szolnokon, és szoktam is javasolni, hogy aki megteheti, jöjjön el - teljesen más élmény az offline térben válogatni, próbálni, mint virtuálisan vásárolni. 

 

 

Grátisz shoppingtárs

A személyes vásárlás előnye még, hogy kapsz magad mellé egy barátnőt, aki ráadásul szakértő szemmel tud segíteni a választásban. Hányszor fotóztad le magad a próbafülkében, és küldted el a képet a barátaidnak, hogy segítsenek neked? Hányszor fordultál vissza a pénztárnál álló sorból, mert elbizonytalanodtál?

 

Szolnokon ilyenre biztosan nem lesz példa. Ott leszek és segítek, de semmit nem erőltetek rád, amit nem szeretnél. Testalkatodnak és színeidnek megfelelő kínálatot mutatok neked, és ha mégis elbizonytalanodnál, tüzetesebben megvizsgáljuk az okát és azt, hogy mivel jársz jobban: ha visszaakasztod, vagy ha hazaviszed. 

 

A személyes vásárlás varázsa önbizalomfröccsöt ad, kiemel a hétköznapokból és megadja számodra a törődés varázslatos érzését.

 

Add meg magadnak ezt a különleges élményt: gyere el szolnoki lakásbutikomba és vidd haza az olasz életérzést ruháiddal.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog