Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavasz

Természetesen, én most a tavasz-típuson belül lévő 3 kategóriát ÖSSZEFOGLALVA írom le, mert az, hogy konkrétan milyen tavasz-típus vagy(élénk, világos vagy meleg), azt csak SZEMÉLYES szín-, és stílus tanácsadáson tudhatod meg! 

Az összefoglaló jegyei ennek a színtípusnak ezek: meleg színtípus, tehát ne hordjon hideg, hűvös színeket magán, nem fog jól állni, sőt, öregíteni is fogja ezt a típust! Hajszíne változatos, de mindig meleg árnyalatot válasszon a fodrásznál(ezt nem győzöm személyes tanácsadáson is hangsúlyozni :-) ), melegszőkétől a méz, vagy akár a rezes- árnyalatokig. A szemszíne is meleg, kékes-zöldes lehet, vagy akár világos melegbarna.

A bőrszíne is világosabb, porcelántól-a barackon át-egészen az aranybézsig, de mindig meleg bőrtónusa van.

Hordjátok a tavaszi világ színeit(persze mindenki a tavaszon belüli típusának megfelelően!) , a sárgászöldeket, a meleg sárga, kék, zöld árnyalatokat-csak gondoljatok a tavaszi táj, vagy virágok színeire-no, ezek lesznek a Tieitek! :-) Hívhatjuk "bohócos" színeknek is-ezek a többi típuson "túl sok(k) nak hatnak" :-D -Rajtatok tökéletesek lesznek és egyáltalán nem tűnik majd soknak! :-)

Rendezés: