Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ki Nelly?

Stella Nelly stílusnagykövet vagyok,
engedd meg, hogy elmeséljem történetemet...

Már nagyon várom, hogy megmutathassam Neked is ezt az életformát, átadhassam a magabiztosságot Neked, a stílusos kisugárzás erejét ;)
Rajongok a divatért, az utazásokért, a különleges „stellás-csavarral” bíró holmikért, az egyedi  kézműves ékszerekért!
Szeretek néha őrült lenni, néha pedig díva, de legjobban azt a csodás női energiát élvezem, amit nap mint nap megélek.
Imádom a spontaneitást és az élénk tél színeimet :)

Nos, jogász-közgazdászként végeztem anno és bizony több évig a diplomáimnak megfelelő munkakörökben dolgoztam. Van 3 csodás gyermekem, szerető férjem, igazán boldog vagyok, de az életem akkor vált teljessé, amikor végre megvalósíthattam álmomat is. Képzeld, épp negyvenéves lettem, amikor létrehoztam a Stella Nelly brandet.

 

Stella Nelly Trends


 Kéthetente Olaszországba utazom azért, hogy vevőim, követőim úgy tündökölhessenek bárhol és bármilyen alkalommal ruháimban, hogy mindenkit lenyűgözzenek.
Hiszem, hogy minden nőnek joga van megélni az önbecsülést, magabiztosságot úgy, hogy közben ízig-vérig valódi nő maradhat.

Minden eszközt megkapnak ügyfeleim, vevőim ahhoz, hogy pénzt, és időt spóroljanak meg. Miután jártak nálam, gardróbjuk végre csupa olyan darabbal lesz tele, amit imádnak viseli is :)
Szívügyem a szín-és stílustanácsadás, ami igazi szemléletváltás szokott lenni a hozzám forduló hölgyeknél. A legfontosabb, hogy valóban önazonosan öltözködjünk. Ezeken a konzultációkon olyan aduászt adok a nők kezébe, amivel sokkal tudatosabbak lesznek, ezáltal villámgyorsan tudnak dönteni egy vásárlás alkalmával.

 

Előadásokat, workshopokat és tréningeket tartok, ahová nagy szeretettel várom a vállalkozónőket, vezetőket, céges ügyfeleket is. Ilyenkor mindig többen érkeznek, hiszen sokan elhívják barátnőjüket, szeretteiket - hatalmas élmény egy-egy ilyen szépítő-énidős program mindannyiunknak.

Olaszországból folyamatosan tudósítok közösségi oldalaimon, várlak szeretettel Téged is, meglátod, fantasztikus inspirációkkal leszel gazdagabb!

Kérlek csatlakozz küldetésemhez:

VIP Club pro csoportomban várlak szeretettel, ha szeretnél magabiztosabb lenni,és tudatosabban öltözködni.
Ott, mint egy "privát" stílustanácsadó, napi szinten segítelek az utadon a többi csoporttaggal, hogy megélhesd az összhangot kívül-belül, és megismerhesd Magad:

>>https://stellanelly.hu/vipZÁRT Facebook csoportomban a mindennapi életemet, és a Stella-ruhákkal kacsolatos infókat osztom meg Veletek ( a teljesség igénye nélkül: videók, vevőszettek, családi életemet, 3 gyerekes Anyukaként, stb...)
>> https://www.facebook.com/groups/345915205981613

Kövess minket Instagramon is, ahol rövid, de "velős" posztokat írok a legforróbb trendekről:

>> https://www.instagram.com/stellanelly.hu/

Ha pedig szeretnéd tudni, hogy mi inspirál egy-egy kollekció kiválasztásában, vagy mik a személyes kedvenceim, kövess be Pinteresten is, ott is csupa hasznos pint osztok meg: www.pinterest.com/stellaruha

A webshopunk címe: www.stellanelly.hu
A lakásbutikot a Google Maps-en is megtaláljátok, "Stella Nelly" néven.

A webshopban is és a lakásbutikban is, ha szükséges rendelkezésre állunk, teljes körű,
még pontosabb méretegyeztetéssel, hívj, vagy írj bátran >>

Remélem, hogy hamarosan találkozunk/vevőink között üdvözölhetlek

Nelly