Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ősz

Természetesen, én most a tavasz-típuson belül lévő 3 kategóriát ÖSSZEFOGLALVA írom le, mert az, hogy konkrétan milyen ősz-típus vagy(lágy, sötét vagy meleg), azt csak SZEMÉLYES szín-, és stílus tanácsadáson tudhatod meg! 

Az összefoglaló jegyei ennek a színtípusnak ezek: csakis a MELEG színeket részesítsétek előnyben, de ne az élénk meleg-árnyalatokat, azokat hagyjátok meg a tavasz-típusoknak! :-) Hajszínben aranyfényben játszó vörös és árnyalatai, bronzos, rezes, aranyszőke-egy a lényeg: MELEG árnyalatot kérjenek a fodrásztól! A  szeplők is gyakoriak ennél a típusnál, amelyek meleg, arany pöttyök, arcbőrük pedig barack-aranysárga-aranybézs. Szemszín barna meleg árnyalatai, illetve a kékek meleg árnyalatai.

Ruhaszínekben gondoljatok az őszi tájra, a lehulló falvelekre, a csodaszép MELEG árnyalatokban játszó lombokra.... Tégla, keki, rozsda, meleg bordó..... Gyönyörű! :-)  A barna az CSAKIS Nektek áll jól, hordjátok bátran! A keki szintúgy. Nagyon szép színeitek vannak, ne rontsátok el hideg árnyalatokkal! :-)

Megfigyeléseim szerint a legtöbb nő ezekben az árnyalatokban öltözködik, hívhatjuk "földszíneknek" is(én is köztük voltam élénk télként... :-D ), NE tegyétek! Ezek a színek az ősz típusú hölgyeknek fognak csakis jól állni!!!! 

Rendezés: