Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi az a lakásbutik?

Mi az a lakásbutik?

Ha belefáradtál már a fast fashion üzletek tömegcikkeibe, a turizás pedig nem a te világod, és már attól tartasz, hogy az öltözködés örökké kínlódás lesz, akkor most figyelj! Itt a tökéletes megoldás: a hely, ahol a vásárlás fogalma új értelmet nyer, és egy igazi bensőséges programmá válik. Üdvözöllek a lakásbutikban!

A ruhának lelke van – ahogy Neked is

Ha eléd vetítem, hogy épp besétálsz egy plázában egy ruhaüzletbe, valószínűleg látod magad előtt a villogó fényeket, az extrémen felöltöztetett próbababákat, a füledben pedig lüktet a zene, amitől olykor már a saját gondolataidat sem hallod. Ugyanazok a basic darabok, amik egyfajta testalkatra passzolnak. Ha picit is eltérsz a konfekciómérettől (tehát nem vagy S-es), akkor még nehezebb a dolgod. És sajnos legtöbbször a minőség is silány, a varrások ferdék, a szabások zsákszerűek.

Mit szólsz, ha azt mondom, hogy a ruhavásárlásnak nem kell ilyennek lennie? Hogy az egész lehet sokkal lazább, emberibb és izgalmasabb. Hogy lehetnek olyan ruháid, amik nem jönnek veled szembe az utcán. Amik igazán passzolnak hozzád. Amiket jókedvvel viselsz,mert a kincseidként tekintesz rájuk. És amikben a világ is másként tekint rád.

Miben más egy lakásbutik?

A lakásbutik ezt képviseli. Teljesen más vásárlói élményt nyújt, mint az előbbi példák. 

Valahogy úgy képzeld el, mintha Carrie Bradshaw egyik barátnője lennél (hogy melyik, az egy másik cikk témája lenne, nyughass Samantha :D ) és a gardróbjában szemlélődnél.

Nyugodtan végignézhetsz minden darabot a lenyűgöző kínálatból. Látod a szettekben való gondolkozást, ahogy a ruhatár egy egységet alkot, mégis sokszínű, hiszen az öltözködés játék.

Nem félsz időt adni magadnak, mert élvezed a folyamat minden pillanatát. Közben beszélgettek is, és héé, a barátnőd a város egyik legképzettebb divatszakembere, aki nem fukarkodik a tanácsaival. Tuti, hogy a végén csodásan fogsz kinézni.

Csak 3 dolog lesz más, mint amit elképzeltél, ha eljössz hozzám a Stella Nelly lakásbutikba: 

  1. Ha találsz egy igazi szerelemdarabot, itt nem kell visszaadnod a tulajdonosának, hanem haza is viheted. 

  2. Nem kell pont akkora méreted hordanod, mint Carrie, mert mindenből lesz akkora, ami neked jó.

  3. Nem méregdrága designer ruhák között fogsz válogatni, úgyhogy nem fogod elverni 3 havi megélhetésedet egy pólóra. Ésszerű árú, jó minőségű, olasz ruhákból válogathatsz.

A „Stellás-csavar” Szolnokon

Az eddigieket már nem lehet fokozni. Ja, de mégis! Elárulom: a vásárlás idejére kapsz magad mellé egy stílusnagykövetet, aki pontosan látja, hogy a Te alakodra milyen fazon passzol, a Te színtípusodhoz milyen árnyalatok illenek, amik kiemelik szépségedet. Csakis Rád koncentrálok majd. Lehetsz alma, körte, homokóra – Sam, Charlotte vagy Miranda, a szakmai segítség garantált. Jól hangzik, igaz?

Mi nők, fogjunk össze!

Ne vásárolj többet „vakon”. Hidd el, hogy vannak olyan trükkök és ruhák, amikben gyönyörű leszel, akkor is, ha felszaladt rád pár kiló szülés után, vagy ha vacakul vagy, mert a főnököd nem hagy érvényesülni.

Segítek, hogy egyedi és stílusos összeállításokat alkossunk neked. Beszélgethetünk egy jót. A vásárlás során végig Rád figyelek, szín- és stílustanácsadóként szakmai tanácsokkal látlak el, hogy tényleg a legjobb formádban távozhass innen.

Mert igenis, minden nő, így te is megérdemled, hogy királynőnek érezhesd magad, és megélhesd a valódi nőiességedet. Ezért találtam ki ezt az egészet, és ezért alakítottam ki éppen így a Stella Nellyt, lakásbutikként.

És van még egy nagy előnye a dolognak: kéthetente utazom Olaszországba, hogy személyesen válogassam ki azokat a minőségi alapanyagokból készült darabokat, amiket felpróbálhatsz nálam. Imádok világot látni, és azzal, hogy nálam vásárolsz, a férjem sem kérheti számon rajtam a mehetnékemet. Úgyhogy ez egy win-win helyzet, nekem elhiheted!

Gyere, és foglalj időpontot egy stílustanácsadással egybekötött vásárlásra a Stella Nelly lakásbutikba, és csinálj igazi élményt a ruhavásárlásból!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog