Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárlói program

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNK 2021.október 13-tól ÉL:

A www.stellaruha.hu webáruházba való regisztrációddal automatikusan részt veszel a törzsvásárlói programunkban, a részvételhez további nyilatkozat nem szükséges. A törzsvásárlói program általános résztvételi feltételeit a regisztrációddal automatikusan elfogadod. (A Törzsvásárlói programban CSAK regisztrált vásárlók vesznek részt.)

Hogyan működik a Stella-ruha törzsvásárlói programja?

Minden vásárlásod alkalmával értékes hűségpontokat kapsz, melyeket a későbbi vásárlásaid során felhasználhatsz.
Hűségpontok felhasználásával kedvezményesen, akár ingyen juthatsz hozzá a www.stellaruha.hu webáruház termékeihez.
Időről-időre tartunk különleges akciókat is, amelynél akár a termék értékének 50%-nak megfelelő pontot is lehet kapni, így a termék értékének felét visszakapod egy későbbi vásárlás során. 

Hogyan tehetsz szert hűségpontokra?

Minden, a www.stellaruha.hu webáruházban elköltött 100 Ft után 2 Ft hűségpontot írunk jóvá a számládon. (A hűségpontok számításánál a szállítási költséget is figyelembe vesszük!)
A pontszorzóval feltüntetett termékek többszörös értékkel szerepelnek a hűségpontszámításban, a plusz pontos termékek után további hűségpontokat írunk jóvá a törzsvásárlói számládon.

Mikor írjuk jóvá a hűségpontokat?

A hűségpontok CSAK a csomagok SIKERES kézbesítését követően kerülnek jóváírásra, azaz nem rögtön a megrendelés után kerül a törzsvásárlói számládra, hanem abban az esetben, ha kifizetted ÉS át is vetted a csomagodat..

Mennyi hűségpontod van?

Hűségpontjaid aktuális mennyisége bejelentkezés után a jobb felső sarokban lévő kosár ikon mellett, a felhasználó neved alatt látható.

Mire tudod felhasználni a meglévő hűségpontjaidat?

A webáruházban kapható bármely termékre fel tudod használni a hűségpontokat, melyeket a Pénztár gombra kattintva a Megrendelési folyamat végén tudsz beváltani.

Pontbeváltás feltételei:

A www. stellaruha.hu webáruház a beváltott hűségpontoknak megfelelő engedményt ad a vásárlásod végösszegéből. Vásárláskor, ha pontbeváltás történik, 1 pont 1 forint árengedménynek felel meg. 
A gyűjtött hűségpontokat csak és kizárólag kedvezmény igénybevételére használhatod fel, készpénzre nem válthatod át, és a szállítási költséged nem csökkenthető hűségpontjaiddal

Ki nem vehet részt a Stella törzsvásárlói programjában?

Azon vásárlóink, akik a megrendelt csomagot nem veszik át, automatikusan kikerülnek a törzsvásárlói programból, hűségpontjaik törlődnek.

Általános tájékoztatás

Törzsvásárlói rendszerünkhöz automatikusan, első vásárlásod alkalmával csatlakozol. 
Termék visszaküldése esetén a termék után a vásárláskor kapott hűségpontokat levonjuk a hűségpont számládról. 
Különböző vásárlók hűségpontjainak összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlóra a hűségpontok nem ruházhatók át.
A www.stellaruha.hu webáruház törzsvásárlói rendszere határozatlan időtartamú. A www.stellaruha.hu webáruház jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói programot, melyről a törzsvásárlók számára értesítést küld.