Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Stella & én, azaz hogyan is kezdődött...
Több, mint másfél éve fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy kellene Szolnokra egy olyan ruhaüzlet, ahol jó minőségű ruhadarabokat lehet kapni, és a különlegesebb ízlésű hölgyeknek is kedvezve,ilyen típusú rucikat is lehessen vásárolni,úgy, hogy közben ne átlagos “tömegcuccban” járjunk, mert én például kifejezetten utálom, ha szembe jön velem sokszor az adott ruhadarab.
Ki is találtuk, hogy hogyan legyen az egész, de mindenképpen itthonról szerettem volna végezni az árusítást. Webshopról még ekkor szó sem volt.
Így született meg a lakásbutik.
Egyre több vevőm lett, fejlesztettem az árukészletet, de észrevettem tavaly, hogy már ennél “többet” szeretnék, azaz országossá tenném a Stellát.
Így született meg ez a webshop. Most már ez a “húzóág”, mindig fejlesztjük, csinosítjuk. Életem legjobb döntése volt, mert így kiálltam a nyilvánosság elé, a piactérre, és komolyabb felhangja lett az egész vállalkozásomnak.
A modelljeimet sokféle testalkatból, korcsoportból választottam ki, szándékosan, hogy mindenki láthassa, nem csak S méretű hölgyeken mutat jól egy-egy stellás ruci. Persze rájuk is gondolva, S méretű modelljeim is vannak.
Szerencsésnek érzem magam, mert “a munkám a hobbim” is. Még sokáig szeretném a hölgyek ízlését formálni, a webshopon és a lakásbutikban is.
Szeretném elérni, hogy fantáziadúsabban, már-már “olaszosan-merészen” (ezalatt nem a közönségességet értem, ez fontos!:-) ) öltözködjünk, mi, stellás-nőcik. Fontosak a “többfunkciós”-ruhadarabok, azaz egy ruhát sokféle stílusban lehessen viselni.Ehhez próbálom igazítani a bejegyzéseimet, és a kollekcióimat is.
Ha tetszik Nektek az oldal, kérlek, hogy csatlakozzatok a ZÁRT Facebook-csoportomhoz is, melyben sokkal “benfentesebb”-infókat osztok meg Veletek ( a teljesség igéne nélkül: videók, vevőszettek, családi életemet, 3 gyerekes Anyukaként, stb...)https://www.facebook.com/groups/345915205981613/?epa=SEARCH_BOX
Kövessetek minket Instagramon is, ahol rövid, de “velős” posztokat próbálok írni;-) : https://www.instagram.com/stellaandco.ruha/
Ha pedig szeretnétek tudni, hogy mi inspirál egy-egy kollekció kiválasztásában, vagy mik a személyes kedvenceim, kövess be Pinteresten is, ott is csupa hasznos pint osztok meg Veletek! www.pinterest.com/stellaruha
A webshopunk címe: www.stellaruha.hu
Remélem, hogy hamarosan találkozunk/vevőink között üdvözölhetlek!
A lakásbutikot a Google Maps-en is megtaláljátok, "Stella & Co." néven.
A webshopban is és a lakásbutikban is, ha szükséges rendelkezésre állunk, teljes körű, még pontosabb méretegyeztetéssel, írjatok bátran!:-)