Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS

 

40.000ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 40.000 Ft-ot. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit - a rendelés értékétől függetlenül - nem számítjuk fel.

 

A Stellánál a szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

GLS házhoz szállítás A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Szállítási címnek kérünk a megrendelés során olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti (amennyiben azt már korábban nem fizetted ki banki átutalással).

A GLS  szolgáltatásai közül Csomag pontra is kérheted a szállítást. Itt nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás a tied.

A szállítás díja Magyarország területén belül 1.990 Ft csomagonként.

Miután a futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat emailben értesítést küldünk neked. Az értesítőben feltüntetjük a csomag azonosító számát. Ettől kezdve a csomagod már a GLS logisztikai rendszerében van. A csomag útját a GLS csomag követési rendszerében az azonosító megadásával követheted. Ha a megrendelésed során bármilyen megjegyzést átadtál nekünk, ami hasznos lehet a kézbesítés során, azt mi a futárszolgálat felé feltüntettük, így a kézbesítő futár ezek alapján jár el. A futárszolgálat a csomag kézbesítéséről, átvevőpontra érkezéséről értesítést küld.

 

Kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag épségét átvételkor. Sérült csomag esetén kérjük, azt jelezd a kiszállító futárnak. Ebben az esetben a futár a sérülésről jegyzőkönyvet készít, mely alapján a későbbiekben megállapítható a kártérítés. Jegyzőkönyv nélkül a sérült csomag átvételéről szóló reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

FIZETÉS

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával.  A vásárlás a Barion rendszerén keresztül történik. A bankkártya adatokat szigorúan őrizzük, a Barion megfelel a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS biztonsági szabvány előírásainak.

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett bankja:BudapestBank Kedvezményezett neve: dr Pazsa Kornélia e.v. Adószám: 69510337-2-36 Kedvezményezett számlaszáma:10300002-13348996-00014909

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot.

 

VISSZÁRU

Ha nem jó a méret vagy nem tetszik a rendelt termék? A Stellától nyugodtan rendelhetsz! Cégünk minden termékére teljes körű csere – és visszavásárlási lehetőséget biztosít. Az árut normál belföldi csomagként, saját költségeden kérjük juttasd vissza az alábbi címre:

dr Pazsa Kornélia, 5008 Szolnok, Nagymező utca 42. (utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni)

A beérkezést követően a terméket cseréljük, az értéke levásárolható vagy visszautaljuk az árát a kért számlaszámra.