Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tél

Mivel én is ez a típus vagyok, így ezt a legkönnyebb jellemeznem.:-)

Természetesen, én most a tél-típuson belül lévő 3 kategóriát ÖSSZEFOGLALVA írom le, mert az, hogy konkrétan milyen tél-típus vagy(élénk-ez vagyok én, a tulajdonos :-), hideg vagy sötét), azt csak SZEMÉLYES szín-, és stílus tanácsadáson tudhatod meg! 

De az összefoglaló jegyei ennek a színtípusnak ezek: a telek szemszíne igen változatos, a hideg(!) kéktől, egészen a zölden át, a legsötétebb barnáig minden előfordulhat, sőt, még ezek mixe is! :-) A szemfehérje mindhárom tél-típusnál tiszta, erőteljes fehér szín.De vigyázat! a szemszínek csakis tiszta, karakteres színek lehetnek! 

Az arcbőr a nagyon világos porcelántól egészen a kreolig terjedhet, de mindig hideg(!) árnyalatú lehet csak.

Az eredeti(!) hajszíne mindhárom típusnak általában hideg világosszőke, sötét, szinte fekete, de festve a hideg(!!!) árnyalatok lesznek jók, akár a platina is, mint nekem például-a tulajdonos :-)

Mi, telek, törekedjünk arra, hogy mindig erőteljes, tiszta(mint a temperából kinyomott színek) színeket hordjunk, és ne csak a "tuti" feketét válasszuk, mert így teljesen besötétíthetjük a ruhatárunkat.  Sminkben, hajban pedig CSAKIS a hideg árnyalatokat válasszuk, mert a télnek ezek a színek lesznek a nyerőek! ;-)

Rendezés: