Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyár

Természetesen, én most a nyár-típuson belül lévő 3 kategóriát ÖSSZEFOGLALVA írom le, mert az, hogy konkrétan milyen nyár-típus vagy(hideg, lágy vagy világos), azt csak SZEMÉLYES szín-, és stílus tanácsadáson tudhatod meg! 

De az összefoglaló jegyei ennek a színtípusnak ezek: emlékeztet a tél-típusra, de színei visszafogottabbak, elmosódottabbak, szürkés árnyalatokkal átitattottak. Ennek a színtípusnak áll legjobban a farmerkék és a szürke összes árnyalata. Szemszíne lehet szürkés, vagy kékes, de zöldeskék is előfordul. A szemfehérje is elmosottabb fehér(nem olyan élénk, mint a tél-típusé) A hajszíne a szőke 50 árnyalata :-D, de mivel a nyár egy hideg(!) színtípus, ne akarjon arany melírt, vagy rezes árnyalatot a hajába, hamvasítsa-ez áll a legjobban neki! :-) 

Sminkben is a hideg árnyalatokat keresse, de ne a "téli tempera-erősségű" színeket, hanem a visszafogottabb, halványabb, tompább árnyalatokat.

A nyarak "pirosa" a rózsaszín, ezek és a lilák(de mindegyik halványabb, szürkésebb, tompább árnyalatban) nagyon jól fognak Nektek állni! Ha eddig nem hordtad ezeket a színeket, akkor kezdd el megszeretni, mert Nektek ezek a legleg-színeitek! ;-)

Rendezés: