Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Testalkat típusok 3. – A csábító körte

Testalkat típusok 3. – A csábító körte

A csábító és vadítóan nőies körte testalkattípus előnyeit járjuk körbe az alábbi bejegyzésben. Ha te is a körte típusba tartozol, kattints és tudj meg még többet arról, hogyan élhetsz ennek előnyeivel.

Korábban az alma testalkatot jártuk körbe, és tippeket, tanácsokat kaptál, hogyan öltözz, mit viselj, ha te ebbe a dögös típusba tartozol. Fontos kiemelni, hogy nincs jó vagy rossz testalkattípus, ez az, amin változtatni nem tudunk, ám az előnyök adta lehetőségeket megéri kimaxolni.

A körte amellett, hogy egy édes, zamatos és ízletes gyümölcs, a testalkattípusok egyikének elnevezésében is feltűnik. Nem véletlen, ugyanis ez a típus szexi, gömbölyű popsival büszkélkedhet, széles csípővel és a csípőhöz képest keskenyebb vállakkal, emellett csodás, karcsú derékkal.

Amennyiben te is a körte testalkattípust gyarapítod

Lépkedjünk végig azokon az előnyökön, amelyeket te magad is csekkolhatsz, ha a tükör elé libbensz. Szeretném kiemelni, hogy érdemes valóban számba venni az erősségeket, hiszen a hétköznapokban olykor hajlamosak vagyunk elmenni a saját erényeink mellett. Hogy amiatt-e, mert gyermekkorunkban belénk nevelték, hogy önmagunkat dicsérni egoizmus, vagy egyszerűen csak elfelejtünk megállni és örülni annak, amink van, nem tudom.

Te viszont tudd, hogy attól, hogy elégedett vagy azzal, amit a tükörben látsz, semmi rosszat nem teszel. Sőt! Egy magabiztos, saját magával elégedett nő mindig vonzó a környezete számára.

Nos, nézzük, mivel büszkélkedhetsz, te csodás körte

A karcsú derék neked alapból jár, ezt ne felejtsd el ruháiddal is kihangsúlyozni. Ebben a deréköv lesz a barátod, így válogass nyugodtan a szebbnél szebb övek között.

Igazán nőies idomokkal rendelkezel popsitéren, s mondanám, hogy Jennifer Lopez is megirigyelné, de ő épp úgy körte, ahogyan te is. Micsoda véletlen egybeesés, igaz? Mivel gyönyörű kerek fenékkel rendelkezel, így, ha bírod a retrot, akkor a trapéznadrág egyenesen fantasztikusan fog állni az alakodhoz. Ugyanígy a harangszoknyával sem lőhetsz mellé, viseld bátran.

Hangsúlyozd vállaidat ezen a részen látványosabb felsőkkel, akár blúzokkal, blézerekkel. Avagy hagyd fedetlenül, kacéran vállaidat, optikailag ez is szélesít.

Remélem, mire idáig érsz az olvasásban, már senkivel nem cserélnéd el a te tökéletes körte testalkatodat.

A válltömés nem csupán az almák kiváltsága, neked is kifejezetten jól áll, mivel hangsúlyt fektet a karcsú vállaidra. Azt pedig a korábbi bejegyzésben már tisztáztuk, hogy ez egyáltalán nem ódivatú, sőt, rengeteg szexi felsőt találhatsz ezzel a kiegészítéssel. Használd ki bátran a válltömés adta lehetőséget. 

Viselhetsz még fodros ujjú felsőt, esetleg buggyos ujjút. Ugye, mennyi izgalmas és kreatív megoldás létezik, amellyel úgy játszhatsz, ahogyan te szeretnél?

Itt még nincs vége

Körte testalkattal a színek és minták garmadából válogathatsz. Odavagy a feltűnő, merész mintákért? Éld a színeket, éld a formákat.

A szűk szabású felsők is a körték kiváltságai, a keskeny derék és felsőtest pompás összhangba kerül a testhez simuló darabokkal.

A nadrágok és szoknyák esetében azonban bánj csínján a mintákkal, az egyszínű darabok jobb barátaid lesznek.

Látod, mennyi előnnyel jár a körte testalkat?

Minden testalkattípusnak megvannak az előnyei. Bármelyik típusba is tartozol, van minek örülnöd, van bőven szeretnivaló a testeden. Mindig van, csak előfordul, hogy egy-egy rosszabb periódusban hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni.

Amikor otthon elhaladsz a tükör előtt, állj meg egy percre, és ha bátrabb vagy, akár hangosan is kimondhatod, mi mindent szeretsz önmagadon. Mely részeidért vagy odáig, mi a legdögösebb porcikád (akkor is, ha te a fülcimpádért rajongsz mert szerinted senki másnak nincs a tiednél tökéletesebb).

Amennyiben nem tudod besorolni magad a testalkattípusok valamelyikébe, emellett még a saját színeiddel is szeretnél megismerkedni, hogy megjelenésed úgy passzoljon hozzád, mint kirakósdarabok egymáshoz, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, és gyere el egy személyre szóló szín- és stílustanácsadásra

Garantálom, hogy remekül fogod érezni magad, és egy magabiztosabb – s ha ez is cél -, nőcisebb éned fog megszületni a tanácsadás alatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog