Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szín-és stílustanácsadás a Stella & Co. Gardróbjánál

Szín-és stílustanácsadás a Stella & Co. Gardróbjánál
És hogy ne csak a "személyes tanácsadásra" fókuszáljak, hanem, hogy a távoli(bb) webshop-vevőknek is kedvezzek,a webshop összes termékét felosztottam a négy fő színtípus szerint(Stílus-menüpont alatt keressétek!), így még könnyebb lesz tudatosan vásárolni, aki szeretné!

Nemrég végeztem el Budapesten, a magyar Divatintézet keretein belül egy "szín-és stílustanácsadó"-képzést, mert hiszem, hogy ruhát lehet még tökéletesebben, még személyre szabottabban ajánlani mindenkinek.

Rengeteg vásárlóm jelzi, hogy a férje/párja/családja/ismerősei/utcán idegenek (bizony!) megjegyzik egy-egy stellás szettjükre, azt hogy "mennyire jól áll" nekik.

Nekem EZ a siker.

Meg az, amikor látom az arcotokat a "színkendőzéskor", amikor egy addig esetleg nem is viselt színnél mindketten érezzük, hogy "ez az"-a tökéletes szín.

Én mindig is a tökéletességre törekedtem a magánéáletben és a munkámban egyaránt, arra, hogy ne csak "egy butikos legyek a sok közül".

Igyekszem megszolgálni a belém vetett bizalmat és próbálok még profibb szolgáltatást nyújtani Nektek, de olvassátok el az erről szóló cikket:

https://www.szoljon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/dobd-le-a-sminked-a-stella-co-gardrobja-kikendozi-az-egyeniseged-2722378/ 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog