Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őszi trendi-szettek 3 -ha hideg színtípus vagy (tél/nyár)

Őszi trendi-szettek 3 -ha hideg színtípus vagy (tél/nyár)

Jöjjön most a trend-kitekintő outfit-sorozatom, melyben folytatom a korábbi koncepciómat, azaz 5 alapruhadarabot kombináltam össze 9 különféle szettet

Amikor az outfiteket fotóztuk, még mindegyik rajtam lévő ruhadarab volt készleten, azóta van, ami elfogyott, de helyette linkelem alul, ami van helyette, ugyanabban a hideg színvilágban, és/vagy hasonló fazonban :-)

De kezdjük is a kombinatórika-órát :-D

1. kép: Itt láthatod a különbséget, amikor hideg színtípusként a bal oldali képen meleg színtónusú ruhát, a jobb oldalin pedig a teleknek való, hideg színtípusú ruhát viselek -totál smink nélkül, hogy lásd a különbséget aközött, amikor JÓ és KEVÉSBÉ JÓ színt viselek- bevállalva magamat, a koromat :-D

 

2. kép:  A fekete-fehér-királykék egybe ruhám van most rajtam, sima magas sarkú cipővel, és Berci kutyánkkal Egy "mintakavalkád"-ruha nagyon tud öltöztetni, ezért fontos, hogy CSAKIS letisztult, egyszerű formájú kiegészítőket vegyél fel hozzá. A fókusz maradjon csak a ruhádon-végülis ez a célod, nem?

 

3. kép: Maradt az előző ruci rajtam, de (élénk)tél-típusként simán felveszem hozzá az élénk sárga ökobőr blézerem:

 

4.kép: A mintás ruha még mindig az állandó tényező rajtam, ám most egy V-kivágású, pink színű, vékony kötött felsővel kombináltam, a "meleg szetteknél" már kipróbált "szoknya övét kívülre"-verzióval:

 

5. kép: 

Az előbbi szettemet kiegészítettem-szigorúan a rétegzés jegyében-a sárga ökobőr blézeremmel, illetve egy őszi bokacsizmával, hogy lásd: a 21.században nem kell megszakadni magas sarkakon, mikor így is viselheted a ruháidat:-)

Ehhez egy szösszenetnyi sztori: 6 évesen (1986-ban) fel akartam venni egy piros kordbársony kantáros nadrágot, egy sárga felsővel. Anyukám "lelőtt", hogy "úgy nézel ki, mint egy papagáj!"

No, Anyukám, egy élénk télnek PONT egy papagájra kell hajaznia, látod?! :-D

 

6.kép:  Itt előkaptam egy egyik gumis derekú midi szoknyámat és az előzőekben már viselt pink V-kivágású felsővel passzintottam. Tiszta elegáns irodai szett, nemdebár?

 

7.kép: Itt megint alkottam. az előző szettemet kiegészítettem a sárga műbőr blézeremmel. Egy blézer mindig öltöztet-ugye?

 

8.kép: Most a gumis derekú midi szoknyámhoz fehér basic garbót vettem-ez is egy "egyszerű, de nagyszerű" outfit-erőlödés nélkül:

 

9.kép: Most rákanyarítottam az imádat sárga blézeremet-rétegeztem, elegáns is vagyok, és még kényelmes is. Mi kell több?

 

10. kép: 

Utolsó outfitem: maradt a "kötött" szoknya, fehér basic garbó, csak most a pink V-nyakú felsőt vettem rá.

Egy kis kulisszatitok: a pink felső behúzva engem kövérített, kitűrve béna volt rajtam, megoldás: felhajtottam deréknál. Megmarad, és így már önazonosnak éreztem magamon teljes mértékben.

Összegezve: 

Remélem, hogy tetszett ez a 2 bejegyzés, és a sok-sok outfit, én élveztem minden pillanatát, mégha ennél a szett-sorozatnál a fények már nem voltak a legtökéletesebbek, de a no filter-no retus miatt muszáj volt így hagynom(azért a lényeg látszik :-) )

Egy biztos: MERJ öltözni, kombinálni, hiszen a divat egy nagy játék!

Ha pedig segítségre van szükséged, nyugodtan írj, "látatlanban" is próbálok a legjobb tudásom szerint segíteni! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog