Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nőies ruhák olaszosan tuningolva – Egy hely, amit minden nő imád

2020. 02. 06. 17:14:47
Nőies ruhák olaszosan tuningolva – Egy hely, amit minden nő imád

Minden nő szeret öltözködni, de nem mindenki szeret órákat bolyongani egy áruházban a megfelelő stílusú, méretű, színű és fazonú ruha után kutatva.

Óriási segítség tehát minden nőnek egy olyan átlátható, egyszerűen, gyorsan használható webáruház, ahol jó minőségben, jó áron egyedi ruhákat lehet vásárolni, mindössze néhány kattintással.

A Stella & Co gardróbjába kukkantottunk be, alaposan szétnéztünk, mindent, de mindent megnéztünk, kezdve a farmeroktól, a pólókon át egészen a kabátokig. 

És hamar rájöttünk: ez a virtuális bolt a nők fellegvárának számít. Ez egy csodálatos hely, csodálatos üzemeltetővel, csodálatosan egyedi termékekkel.

Itt minden emberi. Az árak, a ruhák, de még maga a webshop tulajdonosa. Is. A hozzáállása, a kommunikációja, a posztjai, a vlogja, minden. Nála nem kínos a vásárlás, hanem ez maga az öröm!

Most vele, azaz Dr. Pazsa Kornéliával beszélgetünk. 

Mi vezetett téged a Stella & Co gardróbja megszületéséig? Honnan és mikor jött az ötlet? 

Mint sokan a nők közül, én is szeretek öltözködni, főleg JÓ minőségben és JÓ áron, nem “tömegtermékeket” hordani. Így jött tehát az ötlet tavaly nyáron, hogy hozzunk be ruhákat közvetlen Olaszországból. Lakásbutikkal kezdtünk (és még mindig megvan az is), azt pedig azért, mert így nem kell bérleti díjat és alkalmazottat fizetnünk, egyből “családias”(hiszen egy családi házban működik a butik) környezetbe érkezik a vevő.

Mi minden található a webshopban?

Női ruhák és kiegészítők, azaz a teljes női ruhatár, az atlétától-a kabátig bezárólag minden, illetve táskák, kendők és sálak-mint kiegészítők.

Egészen emberiek a közösségi média posztjaitok, olyan érzése van az embernek, mintha csak neki szólna minden szó és kép. Ez valóban így van?

Igen, igyekszem “emberi” hangot használni, én egyébként is ilyen típusú személyiség vagyok és sokan szeretik ezt a közvetlen stílust. Ez nem manír, én tényleg ilyen vagyok.

Mi a legkelendőbb terméketek és ennek vajon mi lehet az oka?

A push-up farmerjeinket tudnám kiemelni, hiszen ez “négy évszakos-darab”. Imádják a vevőink, mindig tartunk vagy 20 – féle színt készleten. Az oka pedig, amiért közkedvelt, az az, hogy jó áron adjuk és “bomba” alakot csinál.

Mi alapján választjátok ki a webshopban kapható ruhákat?

Egyéni megérzés, vásárlói igények, illetve mindig nézem az aktuális-hordható-trendeket is.

Milyen testalkatú hölgyek tudnak tőletek vásárolni? És milyen korosztálynak kínáljátok a ruhákat?

Átlagban 36-44-es méretig, de néhány ruha kisebb, illetve nagyobb méretre is jó. A korosztály zömében 20-65 év (a hordható daraboknak köszönhetően), de vannak 14 éves, illetve 80 éven felüli vevőink is. (Bizony, a sportosan elegáns-stílus előnye, hogy kortalan. )

Remek áraitok vannak! Ez mennyire fontos nektek, hogy megfizethető legyen minden?

ÁAz egyik legfontosabb, pont ezért vágtunk bele-az árak pedig egy “vidéki” város áraihoz lettek kalibrálva-úgy, hogy minél szélesebb réteg megengedhesse magának. /em>

Ha valaki vásárolni szeretne, hogy teheti meg?

Személyes vásárlásnál időpont egyeztetéssel, a webshopon pedig non-stop.

Mi mindennel készültök a téli szezonra?

Húú, jobbnál-jobb darabokkal. Hál’Istennek, most megint divat nőiesnek lenni, úgyhogy jöhetnek a puffos ujjak, csillogó anyagok, rakott szoknyák, no és persze a farmerek ” olaszosan tuningolva”, azaz csillogás, gyöngyök és bőrhatású anyag is. Természetesen gondolunk a klasszikus stílust kedvelőkre is, ők szuper alapdarabokból válogathatnak, amikben van egy kis “stellás-csavar” is.

Mi lesz a divat idén télen?

Csillogás mindenhol és minden mennyiségben, azaz a hétköznapi darabok is ünnepivé válhatnak az anyagoktól, illetve a puffos ujjaktól pl. A plisszírozott midi szoknya marad-ez is évek óta divat. Divat a neon-ennek nagyon örülök, mert remekül “megtöri” a közkedvelt téli komor színeket, úgymint fekete, szürke.

A tavaszi, nyári trendekről egy kis ízelőt tudsz-e adni?

Marad a csillogás, a gyöngyök és a kövek(ezért jó “befektetés” már ilyenkor is egy-egy ilyen stílusú ruhadarab-amiben a “kevesebb néha több” – elvet alkalmazzuk, azaz elég egy ilyen ruhadarab rajtunk.) A pasztell lilát és a sárgabarackot pedig “muszáj” lesz megszeretnünk-sokszor fogunk találkozni velük.

Hogy látod milyen lesz a Stella & Co gardróbja mondjuk 5 év múlva?

A lakásbutik marad-ez biztos, ezen kívül a webshopunk nagyon beindul majd, és ez a kettő nagyon jól kiegészíti majd egymást.

Kérlek írd körül, hogy miért érdemes tőletek vásárolni, miért érdemes hozzátok “benézni”?

A lakásbutik a “személyes varázsom” miatt, azaz itt egyénre szabott tanácsokat kap(hat)nak a vevők tőlem. A webshopon vásárlóknak is igyekszem -(telefonon vagy üzenetben) segíteni, hogy minél pontosabban kitaláljuk, hogy mi kell nekik. Illetve a webshopra teszünk fel szetteket is, hogy aki-esetleg-nem tudja, hogy mi néz ki jól, mivel, az is képet kaphasson a ruháink összhangjáról.

Koronczay Edit

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog