Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mixeld a mintákat-nagyon jó outfitek jöhetnek létre belőle! :-)

Mixeld a mintákat-nagyon jó outfitek jöhetnek létre belőle! :-)

Biztosan sokan nézegettétek már "irigykedve" (a szó "jó" értelmében :-D ) azokat a sztárokat, akiket stylistok hada öltöztet, hogy "bárcsak nekem mondaná meg valaki, hogy mit passzintsak, mivel"-kb. én is így vagyok néha, amikor a "nincs mit felvennem-napom" van :-D és tanácstalanul állok a szekrényem előtt.

 

 

Így volt ez a fotón rajtam látható szett esetében is, ami akkora népszerűségre tett szert a Facebook-oldalunkon ( https://www.facebook.com/stellaruha ), hogy úgy gondoltam, megér egy "hosszabb misét" is, itt, a blogon.

Pedg semmi extrát nem csináltam:

csak álltam a szekrényem előtt, és nézegettem a csíkos pulcsimat(amit imádok, a puffos-ujj a gyengém <3 ), hogy mivel kéne kombinálnom, így "télvíz" idején :-)

https://stellaruha.hu/csikos-puffos-ujju-kotott-felso-1012?keyword=Cs%C3%ADkos&utm_source=webshop&utm_medium=blog_poszt&utm_campaign=1215_csikospulcsi

A csíkos pulcsim ugyanis pöppet kivágott, és annyira "kitárulkozni" szerintem nem jó most-már csak a megfázás veszély miatt is :-D (Bezzeg 15 éves koromban..! Kinn a derék, vékony dzseki, baseball-sapka-még a legnagyobb hidegben is :-D, most tuti tüdőgyuszival végezném..! De térjünk vissza a múlt heti szekrény előtti tanácstalanságomhoz )

Miközben dilemmáztam, hogy ugyan mivel vehetném fel ezt a szuper darabot, megláttam a pöttyös garbómat-amit meg azért nem nagyon hordok hidegben, mert túl vékony az anyaga (melegebb időben pedig ki vesz fel garbót?! :-D Hiába, no, nem vagyok egyszerű eset-mindig is mondta az Anyukám :-) )

És eszembe jutott, hogy mi lenne ha, mixelném a fenti két ruhadarabot..? 

Egyik legjobb szettem született belőle, ezt mondhatom, mindenki nagyon-nagyon megdícsérte-pedig nem csináltam semmi különöset, csak vegyítettem a mintákat :-)

A minták-mixelésénél arra törekedjetek, hogy színben azonos legyen a 2 felső, vagy legalábbis harmonizáljanak a színek-ez a kulcsa az egésznek, ez a legfontosabb ilyenkor. Így szinte bármilyen minta passzolni fog a másikhoz-és mindenki irigykedve tekint majd Rátok: "Ó, őt vajon melyik stylist öltözteti?" :-)

Kell ennél több..? Nem hiszem-egy kis fantázia maximum! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog