Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kulissza-titkok: betekinthetsz a webshopunk és lakásbutikunk életébe

Kulissza-titkok: betekinthetsz a webshopunk és lakásbutikunk életébe

Biztos sokatok fejében megfordult már, hogy "jó, jó ez a webshop, de hogyan is kerül a ruha a megrendeléskor a borítékba?"

"KI is állhat az egész mögött?"

Az első videóból jobban megismerhettek engem, illetve megmutatom a rendelés útját Hozzátok! ;-)

 

Ha pedig Szolnok és környékiek vagytok, és szeretnétek eljönni a lakásbutikomba, akkor Nektek ajánlom a 2. videót, melyet a lakásbutikomról forgattunk a nagylányommal. :-)

 

Biztos sokatok fejében megfordult már, hogy "jó, jó ez a webshop, de hogyan is kerül a ruha a megrendeléskor a borítékba?" "Ki lehet mindezek mögött?" "Mégis, hogy kerül az általam választott stellás ruci a borítékba-majd a futárhoz, és végül hozzám?"

A videóból jobban megismerhettek engem, illetve megmutatom a rendelés útját Hozzátok! ;-)

Egy biztos: nálam Ti, a webshopos-vevőim is, ugyanolyan elpőnyöket élvezhettek, mint a személyes vásárlóim! ;-)

Ha pedig Szolnok és környékiek vagytok, és szeretnétek eljönni a lakásbutikomba, akkor Nektek ajánlom ezt a videót, melyben megmutatom az "én kis birodalmam" ;-) . Tudom, az "első lépés" nem mindig könnyű, eljönni egy "idegen házba",  de így-úgy gondolom-személyesebbé válok a Ti szemetekben is! 

Az biztos, hogy számtalan előnye van annak, hogy lakásbutikban vásárolsz, de most a legfőbbet-azt, hogy EGYEDÜL lehetsz egy ruhaüzletben-ezt emelném ki. Nálam eddig is csak előzetes bejelentkezéssel lehetett jönni vásárolni, pont azért, hogy "kerüljük a tumultust" (micsoda megérzésem volt már korábban is! :-) ), hogy jobban Rád tudjak figyelni, és, hogy jobban tudjak segíteni a legmegfelelőbb ruha/ajándék kiválasztásában.

Szolnokon, Szandán élek, itt található a lakásbutik is (hétköznap és hétvégén egyaránt nyitva), a Goggle-térképen is fent vagyunk (Stella c Co. Gardróbja), a "Kapcsolatok" fülben (https://stellaruha.hu/index.php?route=information/contact) pedig megtalálod az elérhetőségeimet, vagy Facebookon, messengeren is tudsz nekem írni. Bármiben szívesen segítek, várlak szeretettel a szolnoki lakásbutikomban! :-) Telefonon az alábbi számon tudsz érdeklődni: +36707754577 Hívj bátran!

A videókat a 12 éves lányommal forgattuk. Ha néhol "belelóg az ujja", elnézést, de szerintem ez mit sem von le a videók értékéből.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog