Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kötetlen beszélgetés Ildivel, a stellás-ruhák örökös fotósával fotózásról, rólunk egyszóval mindenről

Kötetlen beszélgetés Ildivel, a stellás-ruhák örökös fotósával fotózásról, rólunk  egyszóval mindenről

Biztos eszetekbe jutott már, hogy ki is állhat a kamera túloldalán, aki a csodaszép stellás-fotókat alkotja Neked, amik ráadásul mind-mind a mi kertünkben (azaz, ahol a lakásbutik is van) készülnek.

Ha már követszk FB-on, tudod, hogy rendszeresen tartunk "Átváltoztatunk-fotózásokat" (áprilistől-szeptemberig Szolnokon, nálunk, a mi kertünkben, a köztes időben pedig Budapesten, műteremben).

 

Most, januárban és februárban 2 alkalom is lesz, amikor a hölgyeket "átváltoztatjuk" Budapesten, az NDustrial műtermében:

 

Ennek kapcsán született egy csacsogós beszélegtés, melyben minden kérdést igyekeztünk megválaszolni Ildivel.

Egy biztos, én imádom minden pillanatát ezeknek az alkalmaknak, csodás "átváltozások" születtek már a kezeink között, és eddig mindegyik hölgy (lány, nő, nagymama-bizony!) csak hálálkodott nekünk, hogy milyen fantasztikusan érezték magukat! 

 

Nézd meg a videót rólunk   (a nyilvános FB-oldalunkon pedig a sok-sok átváltozós-képet is meg tudjátok tekinteni https://www.facebook.com/page/789433354746692/search/?q=fot%C3%B3z%C3%A1s), ismerjetek meg minket jobban ezáltal és várunk Titeket szeretettel-most Budapesten, kétszer is ;-)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog