Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ilyen nadrágfazonok állnak jól neked a testalkattípusod szerint

Ilyen nadrágfazonok állnak jól neked a testalkattípusod szerint

 

Tudd meg, milyen nadrágfazonok a barátaid és melyeket kerülj nagy ívben. Ebből a cikkből kiderül, mire figyelj, hogy a szekrényedben csupa kényelmes és bomba alakot varázsoló naci legyen.

Millió tartalmat találsz a neten, ha a testalkattípusodról szeretnél többet megtudni vagy a felsők, szoknyák között szeretnéd megtalálni a hozzád leginkább passzoló színt és fazont.

Nadrágokról azonban vajmi kevés információt lelsz, ha felcsapod a Google-t. Arra gondoltam, ideje betömni ezt a tátongó űrt és segítő kezet nyújtani Stella Nelly blogolvasói számára.

Nadrágok alma testalkatúaknak

A gumis derék és a szűk szár kiemeli a lábaidat, és ha hasban kissé erősebb vagy, azt is palástolja. Az egyenes, slim vagy bővülő szárú darabok és sokszor a skinny is nagyon csinosan áll rajtad.

Amire figyelj: Ha bevág a nadrágod a pocakodnál, akkor az nem csak odatereli a tekinteteket, ahová nem szeretnéd, de kényelmetlen is lehet. Ügyelj rá, hogy rugalmas anyagú, ugyanakkor jó minőségű nadrágot válassz, különösen, ha farmerről van szó. 

A túlságosan vékony, extrém nyúlós anyagok sajnos könnyen elveszíthetik a formájukat, akár már néhány órányi viselés után.

Stella tipp: A cargo nadrág az oldalzsebeivel gyönyörű ívet ad a csípődnek. A közepes derékmagasságú, hátul szív alakú zsebes nadrágokban a kerek popsid még vadítóbbá válik.

Less be Stella gardróbjába, hiszen tudod, itt mindig kincseket találsz. Viseld bátran ezt a laza, indamintás pamutnadrágot, a bőszárú csíkos nadrágot vagy egy kényelmes virágmintás lennadrágot.

Milyen nadrág fazon jó körte alkattal?

Egy igazán bő szárú nadrág – magassarkúval – optikailag megnyújtja a lábaidat, így ez a párosítás kiemeli a gyönyörű, nőies alakodat. A sötét színű,, egyenes szárú nadrág keskenyíti a csípőd, így úgy fog tűnni, mintha azonos szélességű lenne vállaiddal.

A magas derekú fazonokban olyan dögösen mutatsz, hogy szem nem marad szárazon körülötted. Használd bátran ezt a trükköt, és élvezd a hatását. 

Ha bővülő szárú, magas derekú nadrágot választasz, gyönyörűen kiemeled az egyébként is csodás derekad.

Amire figyelj: Kerüld a skinny és a répaszárú nadrágokat. Az elöl gombosokat se vedd le a polcról és maradjanak ott nyugodtan a csípőfazonú darabok is.

Stella tipp: Válaszd a slim farmert vagy a culotte fazonú nadrágot és tündökölni fogsz. A sötétebb színek is a barátaid, de tartsd szem előtt a színtípusodat az igazán ütős összhatás kedvéért. 

A hosszában csíkos minta nyújtja a lábadat - a fenekednél kissé ívelt minták és zsebformák pedig a popsidat mutatják kerekebbnek.

Rövidnadrágban a lazább, egyszerűbb, bővebb fazonok állnak jól, kerüld a szűk, tapadós darabokat, ezek egyébként sem túl komfortosak a hőségben.

Stella gardróbja számodra is tartogat testalkattípusodnak megfelelő nadrágokat. Például ezt a magasderekú, igazán bő fazonú nadrágszoknyát. Vagy a hosszában csíkos pamutvászon nadrágot. De ez az egyenesszárú farmernadrág is rád vár.

Fordított háromszög testalkat

Erős, széles vállaid és őzike lábaid vannak, azaz kecsesek, hosszúak. Hogy kiegyenlítsd a felsőtested és az alsó testtájékod arányát, keresd a crop nadrágot, a bő és oldalzsebes gatyókat. Sőt, a háremnadrág is neked készült. 

A combon koptatott farmerek között is válogathatsz, illetve a csípő körül díszített daraboktól se félj. Hangsúlyozd a csípőd, hogy szélesebbnek tűnjön.

Amire figyelj: A skinny sajnos a te fazonod (bár már egyébként sem annyira menő), és a sötétebb színeket is mellőzd, amelyek a felsőtestedre vonnák a figyelmet.

Stella tipp: Boyfriend, buggyos és trapéz farmerek között válogathatsz kedvedre, hiszen ezek előhozzák a derekad, hogy mások is lássák. Mutasd bátran!

Rövidnadrágok közül a fodros, mintás, buggyos és széles fazonok hozzák az elvártat, ezeket bátran pakold a gardróbodba.

Stella gardróbjában is érdemes szétnézned, találsz háremnadrágot, Baggy laza pinket (ha még a Barbie-lázban égsz, de természetesen más színekben is hoztam) és a rózsamintás szaténnadrág is szívesen hazamenne veled.

A legjob nadrágfazonok, ha egyenes alkatú vagy

Szeretnél szélesebb csípőt varázsolni magadnak? Viselj csípőnél díszített vagy koptatott darabot. A hátsó zsebes nadrágok pedig gömbölydedebb formákat adnak.

Amire figyelj: Az egyenes nadrág „túl egyenessé” tesz, a skinnyvel pedig bánj csínján, válaszd a szűk derekú változatát.

Stella tipp: Bátran szerezz be öves nadrágokat, ezek homokóra alakot kölcsönöznek neked. A mintás nadrágok is csodásan állnak, illetve a bővülő fazonok is az egyenes testalkattípusod barátai.

Rövidnadrágban laza és buborékshortok állnak szuper jól, de a felhajtott szárú és a mintás darabok is igazán neked valóak. Lehet csíkos, állatmintás, pöttyös, és a díszítés is ultranagyot dob a megjelenéseden, ha bevállalod.

Stella gardróbját is csekkold, hiszen megtalálod az öves lenvászonnadrágot, a korallmintás pamutot (amit viselhetsz felhajtva de lehajtva is) és egy pálmamintás kevertpamutot is.

Homokóra nacik

Mivel a csípőd elég széles, így figyelj arra, hogy ne helyezd feleslegesen oda a hangsúlyt. A közepes és magas derekú nadrágokat válaszd, de jól állnak a bő- és egyenesszárúak is. A széles, illetve laza szabással nem tudsz mellélőni, a homokóra testalkaton elképesztően nőiesen mutatnak ezek a darabok.

Amire figyelj: Kerüld a csípőfazont, szélesít. A buggyosabb nadrágfazonokat sem ajánlom, továbbá a csípő körüli díszítéseket sem neked találták ki.

Stella tipp: Jó hír azonban, hogy az öves nadrág a homokóra alakodra készült, bombasztikusan illik hozzád. Egy szépen bővülő szárú nadrághoz pedig, ha felkapsz egy magassarkút, pompás összhatást érsz el. 

Rövidnadrág? Bővülő short az ideális számodra, amely szép, magas derékrésszel rendelkezik. Ha betűröd a felsődet, még nőiesebb végeredményt kapsz.

Ha benézel Stella gardróbjába, akkor ne görgesd el a bőszabású kosztümnadrágot, a magasderekú farmert és a magasderekú, öves nadrágszoknyát se.

Jó, ha tudod

Nem mindenkit lehet besorolni egyazon testalkattípus alá, így léteznek úgynevezett kevert testalkattípusok is. Ilyenkor is van egy fő vonal, ami dominál, azonban érdemes figyelembe venni a további testalkatjegyeket is.

Szeretnéd tudni, te milyen testalkattípusba tartozol? Akkor gyere el hozzám egy testalkatelemzésre, és a lakásbutikomban egyből ruhafazonokat is próbálhatsz. Így a segítségemmel már egyedül is könnyebben fogod tudni kiválasztani vásárláskor, mit érdemes megvenni és mi maradjon a bolt polcán.

Legyél te is Stella lány, aki éli és élvezi a színeit és alkata adta fantasztikus lehetősége

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog