Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

I. Átváltoztatunk fotózás - BUDAPEST

I. Átváltoztatunk fotózás - BUDAPEST
Ma Budapesten voltam, egy nőket "Átváltoztatunk" - napon, a Százszorszép-fotó szervezésében, amit láthattatok meghírdetett eseményként az oldalon is.
Megmondom őszintén, hogy "nagyban" még sose csináltam ilyet, de örömmel vállaltam, amikor Ildikó felkért rá.

Amikor megérkeztek a lányok, egy pohár pezsgőt ivott mindenki lazításként, én eközben mindegyikőjükre "ráhangolódtam", és kiválasztottuk a fotózáson viselendő ruháikat. Utána beültek a sminkes-székbe Andihoz, hogy még szebbek legyenek a képeiken.
Mondhatom, hogy sokukat "kimozdítottam a komfortzónájából", azaz a stílusuktól merőben eltérő ruhákba bújtattam őket-persze, a színharmóniára szigorúan ügyelve.


A lányok egyhangúlag azt mondták, hogy ők sem gondolták volna, de szuper volt mindegyik szettjük.
A képeken az egyik "modellt" láthatjátok egy romantikus, pöttyös csipke - ruhában, és, ahogy Olaszországban a próbabababán láttam-egy gyöngyös-köves farmerkabátot adtam még rá (így válik egy "olasz-inspiráció" valósággá).


Szerintem tuti-szett lett. A csipke időtlen romantikájához jól illett a farmerkabát vagánysága.
Nagyon jól éreztem magam ezen a napon (márciusban folyt. köv. 2(!) napon keresztül is Budapesten - ha nem akartok lemaradni, már most jelentkezzetek a szazszorszepfoto@gmail.com e-mail címen a részletekért) és a nyers képeket látva top-képek születtek mindenkiről.
A fotózás mellé járt egy ajándék stellás ruhadarab is, hogy mi volt az?


Ezen a webshop-linken tudjátok megnézni, vagy, ha csatlakoztok az oldalhoz tartozó zárt csoporthoz, akkor ott a mai posztban,plusz infókkal kiegészítve. 

https://stellaruha.hu/csipke-felso-1197?keyword=Csipke

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog