Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezért jó a barátnőddel jönni: a páros színtanácsadás élménye

Ezért jó a barátnőddel jönni: a páros színtanácsadás élménye

Különleges élményt ajándékoznál? Gyere el páros színtanácsadásra barátnőddel, testvéreddel vagy anyukáddal. Szuper élmény lesz!

Azt szeretem legjobban a színtanácsadásban, hogy a legtöbbek abban a hitben vágnak bele a színeik felfedezésébe, hogy ez az egész a külsejükről szól. És eleinte ez tényleg így is van.

 

 

Ám minél inkább beljebb kerülünk a kendők erdejében, annál több belső felismerés történik, már az én szemem előtt is. Hát még otthon, amikor először veszed a bátorságot, hogy egyszerre több színt is viselj a palettádról, és kimenj így az utcára.

 

Hiszek abban, hogy a színeinkkel való kapcsolatunk csodálatosan képes beindítani az önszeretettel kapcsolatos folyamatokat. És épp ezért biztosítok lehetőséget arra is, hogy párban gyere el erre az utazásra önmagad felé.

 

 

Lásd magad a barátnőd szemével

 

 

De mutatom, mi is történik egy páros színtanácsadás alkalmával, amihez jól jöhet egy barátnő is.

 

Természetesen a színtípusod megállapításához ebben az esetben is a sminkeletlen, natúr arcod és bőröd kell. A hajadat és a ruhádat is le kell takarnom, hogy ne zavarják meg a szememet (és a tiédet sem).

 

Ez már önmagában is egy “védtelen” állapot. A legtöbbünk szinte sosem mutatkozik teljesen natúr arccal. Bár a visszajelzések szerint elég jól hozom a közvetlen, tabumentes környezet megteremtését, azért csak van egy kis feszültség mindenkiben, aki először vesz igénybe ilyen szolgáltatást.

 

Ezen az érzésen sokkal könnyebb átlendülni, ha nem egyedül nézel szembe vele, hanem valakivel, akit már régóta ismersz, és akiben megbízol. Olyat is láttam már, hogy valaki egy friss barátságot hozott el a szolnoki stúdióba, aminek a végére egészen mély kötelék kezdett kibontakozni.

 

Érkezhetsz a nővéreddel, vagy az anyukáddal, sőt, akár az anyósoddal is

 

 

Vidám hangulatot, kellemes környezetet és igazán csajos körítést varázsolok nektek. Mialatt én megszakértem a színeiteket, ti egymást, és önmagatokat is “letisztítva” láthatjátok.

 

Nagy nevetések, bókolások és felismerések közepette észrevétlenül kerültök egymáshoz is közelebb. Hiszen nem csak az derül ki a kendőzés közben, hogy kinek melyik árnyalat tetszik magán és a másikon. Hanem az is, hogy az egyes színekhez milyen emlékeket, érzéseket kötünk, vagy hogy önmagunkról hogyan gondolkodunk.

 

Amikor a gyerekkori barátnőddel még szorosabbra fonod a köteléket

 

Szeretném, hogy neked is legyen valamilyen képed a páros színtanácsadásról, ezért elmesélem az egyik kedvenc páros színtanácsadásom történetét (az eredeti szereplők nevének megváltoztatásával).

 

Rebeka tudta, hogy Kriszta évek óta kacérkodott a színtanácsadással. Pontosan emlékezett barátnője előléptetésének napjára, amikor egy pohár borral ültek a teraszon, és Kriszta kacagva mesélte, hogy jó-jó, magasabb pozícióba került, de a tornacsukáját így parkolópályára kell küldenie.

 

Attól tartott, hogy nem tudja azt a profizmust sugározni megjelenésével, amit szeretett volna. Viszont irtó óvatosan kellett bánnia a ruháival, hiszen rengeteg férfi munkatásra között szinte egyedüli nőként tartotta a frontot. Így nem lehet sem túl lezser, sem túl elegáns.

 

Azóta eltelt néhány év, Kriszta hol jobban, hol rosszabbul, de valahogy vette a pozícióváltással járó akadályokat. Most viszont újabb fordulat következik az életében, hiszen a barátja megkérte a kezét.

 

Rebeka hosszan törte a fejét, hogy mivel lepje meg a gyerekkori barátnőjét ebből az alkalomból, hiszen már annyi mindent csináltak együtt. Aztán szembe jött vele az egyik videóm a TikTokon a színhelyes öltözködésről.

 

Tudta, hogy Kriszta magától soha nem fizetne be egy színtanácsadásra, ahhoz túlságosan visszafogott. Utánaolvasott egy kicsit a neten, de másnapra már meg is érett benne az elhatározás: színtanácsadással lepi meg a friss menyasszonyt.

 

 

Kibomlanak a színeid - és velük együtt a személyiséged is új megvilágítást kap

 

Izgatottan vártam vendégeimet, hiszen a háttérsztorik ismeretében tudtam, hogy Krisztát óvatosan kell bevezetnem a színek és szabások világába. Tudatosan készültem néhány kimondottan neki szánt ruhadarabbal, így elképesztő kíváncsisággal és izgatottsággal álltam a program elé.

 

A hölgyek megérkeztek, és egy kis hangulatoldó ismerkedés után belevetettük magunkat a kendők izgalmas, színes világába. Krisztán éreztem, hogy kissé zavarban van, de Rebeka nyitottsága és csacsogása hamar oldotta a helyzetet. 

 

Azt hiszem, a páros tanácsadások hangulatát nehéz szavakkal visszaadni, hiszen kicsit olyan, mintha a Szex és New York egyik epizódja elevenedne meg. Így most egy visszafogottabb Charlotte, és egy Mirandából-Samanthhából összegyúrt hölgy társaságában élvezhettem a kendőzés kendőzetlen pillanatait.

 

Krisztáról hamar kiderült, hogy az élénk tél típusba tartozik. Gyönyörű, éjfekete haja hajfestéket még nem látott, bőre pedig hideg tónusú és világos árnyalatban mutatta palettáját. 

 

A színek mellett foglalkoztunk a kardinális sportcipő kérdéssel is, hiszen munka közben gyakran az épületbeli emeleteket is meg kell járnia és előszeretettel használja a lépcsőt lift helyett. Utóbbitól kiveri a víz, mint az később megtudtam. Jót nevettünk azon, hogy mázlija van, amiért nem egy óriási felhőkarcolóban dolgozik. 

 

Megbeszéltük, hogy bár a fekete az ő színtípusában kimondottan jól áll, mégis keressünk még színeket, hátha valami más is megfogja. A fekete az egyik kedvence, így egyből felcsillant a szeme, de nem tiltakozott a további kutatás ellen sem. Meglepődve tapasztalta, milyen jól illik hozzá a bézs és tengerészkék is, de a rózsaszín láttán is mosoly fogta el.

 

Mivel a tanácsadás helyszíne a szolnoki lakásbutik, így ezeken az alkalmakon nem csupán átbeszéljük a megfelelő színeket, hanem meg is lessük egy-két ruhadarabon keresztül, hogy állnak a valóságban. 

 

Kriszta eddig legfőképp fekete és sötét árnyalatokba bújtatta magát, ezért, amikor meglátta magát rózsaszín blézerben, szinte felkiáltott. Habár nem ő az egyetlen, aki ujjong a palettája színeibe bújva, soha nem fogom megszokni ezt az örömmámort.

 

Olyan érzelmi hullámvasút ez azok számára, akik elbújtak a komfortosnak vélt színeik mögé, hogy olykor a könnyük is kicsordul. S persze az enyém is. Megannyi gyönyörű nőt láttam, akik önbizalmukat ruháik mögé rejtették. És láttam, látom őket kivirulni, amikor megérkezik a felismerés: ki ez a dögös nő a tükörben?

 

Krisztával is így volt, a ruhák mellett pedig átbeszéltük a sminkkészleteit is. Olykor elég egyetlen rúzs és egészen más összképet mutat a tükör.

 

Elővettünk pár olyan szoknyát és nadrágot, amelyekhez csodásan passzolt kedvenc sportcsukája, és még így sem vált túl lazává a szette. Erre persze nem alkalmas bármilyen anyag és szabás, szóval átbeszéltük, mire figyeljen, ha egyedül indul bevásárló körútra. 

 

A páros színtanácsadás azért páros, mert mindkét hölgyre jut idő. Így hamarosan Rebeka is sorra került, és nagy meglepetésünkre szintén a hideg telek táborába húzott. Ha kíváncsiak vagytok rá, igen ritka, hogy két barátnő egyazon színtípusba tartozzon. Az persze előfordul, hogy például mindketten nyarak vagy telek, de hogy azon belül is egyezés legyen, az nem szokványos történés.

 

Bár Rebeka a színek szerelmese, ő abban kért segítséget, hogyan fogja vissza magát színimádatában. Ő alapvetően már a páros tanácsadás előtt is a saját színeit viselte, de most finomhangoltuk a palettája alapján. 

 

Páros színtanácsadás után jöhet az esküvő

 

 

Mindketten sokat megtudtak saját magukról. Kriszta, miközben nézegette a kialakult palettáját, megfogalmazta, hogy valószínűleg azért volt számára eddig nehéz a változatos öltökzödés, mert kicsi kora óta igyekezett nem magára irányítani a figyelmet.

 

Néhány nappal a színtanácsadás után rám írt, hogy nem győzi bezsebelni kollégái dicséretét, és ő maga is sokkal magabiztosabbnak érzi magát a pozíciójában, ez pedig a viselkedésére is hatással van. Leírta, hogy sosem gondolta volna, mekkora hatással van a mindennapokra az, mit visel.

 

Nos, ezt rengeteg vendégemtől hallottam már és én magam is megtapasztaltam. Így, amikor valaki megkérdezi tőlem, érdemes-e kipróbálni a színtanácsadást, csak bólogatni tudok. Abban az esetben, ha a tanácsadáson elhangzottakat elkezded alkalmazni, érezni fogod azt a pozitív változást, amiről most is olvasol. 

 

Meghatároz bennünket, mit viselünk. Meghatározza a kisugárzásunkat, azt, hogyan érezzük magunkat. Ha pedig attól félsz, hogy a kedvenc színed nem szerepel a palettádon, ne aggódj, találunk megoldást.


 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog