Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Derék viselet a gumis derék :-)

Derék viselet a gumis derék :-)

Három gyermekes édesanyaként én aztán már tudom, hogy mi kell a nőnek, azaz Neked, nekem, mindegyikőnknek, Kedves Olvasóm! :-)

A gumis derék pont egy ilyen "muszáj-dolog"-pedig elsőre nem is gondolnád, ugye? :-)

Do hogy miért is szentelek ennek a látszólag triviáns dolognak egy külön blogcikket?

Olvasd el! :-)

Emlékszem, amikor az első,  a most már 13 éves (Jééézus :-D, hogy telik az idő!),  nagylányomat szültem, és szülés után a lábával kontrollra kellett vinnem (két oldali dongaláb-na, ez a sztori is megérne egy külön bejegyzést... :-D ), próbáltam a tejtől duzzadó melleimre valamit felszuszakolni (hol voltak még akkor a stellás-extrán rugalmas felsőim..! :-D :-D :-D ), és a sima, NEM gumis derekú farmerszoknyámat  magamra erőltetni.... Aztán inkább elengedtem azt a szettemet, és visszabújtam a rugalmas derekú kismama nadrágomba :-) A középsőmnél, és a legkisebbemnél már nem is próbáltam "flancolni" rögtön szülés után, hanem maradtam a fenti megoldásnál: kismama-farmer és otthon melegítő az első pár hétben :-)

De, hogy mi is ennek a kis sztorimnak a lényege..?

Az, hogy ezért is figyelek kiemelten arra, hogy mindig GUMIS DEREKÚ szoknyákat hozzak Nektek:

mert egy nő, azaz Te, én, mi,... életünkben sok minden változik:

-gyerek(ek)et szülünk

-hízunk, khm.., inkább fogyunk

-a ruhaméretünk mindeközben állandóan változik...

Személy szerint én pedig azt szeretem, ha egy-egy ruhadarabunkat éveken keresztül viselhetjük, egy pici kiegészítő variálással-és a gumis derekú stellás-szoknyák pont ilyenek: minden élethelyzetben kitartanak Melletted :-)

Lássuk, hogy mi szól még a gumis derék mellett:

1.A különböző testalkatú modelljeimet, és személyes vásárlóimat elemezve azt bátran kijelenthetem, hogy akkor áll rajtunk legszebben a szoknyánk, ha derék tájékon pont odasimul, ahova kell, se nem áll el, sem nem szorít ránk hurkácskákat :-) Az elöl ráncolt szoknyáktól sem kell félned: pont úgy fog Rajtad állni, ahogy kell :-)

2.Az A-vonalú fazonokat pedig azért szeretem, mert kitűnő folytatása a gumis deréknak, és ami külön öröm, hogy szinte az összes testalkatnak jól áll! Az A szabással pedig minden szűkebb felsődet felveheted, azokat is, amiket nadrággal esetleg nem vennél fel! ;-)

3.A midi hosszt pedig ajánlom figyelmedbe, mert-bár sokan óckodtok tőle-de ez a '50-es évek óta porondon lévő szoknya fazon mindegyikőnknek jól áll! Egyre kell figyelned: ha nincsennek gazella hosszúságú lábaid, inkább magastalpú/sarkú cipővel viseld, így optikailag megnyújthatod a lábaidat :-)

Többek között a gumis derekú stellás-szoknyákról is szól a legutóbbi "lakásbutikos-öltözős-élőnk", ahol a webshopra újonnan felkerült holmik küzül szemezgettünk Mártával, klikk a linkre: https://youtu.be/HnDNhaWvpW0

Az élőnk külön érdekessége, hogy Márta elegáns szetteket mutatott be, én pedig rohanós-anyukás-sportosabb kombinációkat, a 4 fő színtípus szerint! ;-)

Ajánlom tehát a gumis derkú szoknyáinkat a minden napoktól-egészen az alkalmibb viseletig, és a legjobb az, hogy mindezt EGY szoknyával meg tudod oldani ;-)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog