Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az idei tavaszi trendszínek

Az idei tavaszi trendszínek

4 fő szín-és ezek mixei, különböző árnyalatai, uralják az idei tavaszi divatot: zöld, kék, pink, és a narancs

De lássuk, hogy konkrétan melyek a legdivatosabb árnyalatok, színtípus szerint is lebontva!

Ha színtípus szerint, tudatosan, öltözködsz, külön örömhír, hogy mindegyik színből lesz olyan, ami a Te színtípusodhoz passzol!

1. ZÖLD

A zöld szín nyugalmat áraszt, az ébredő anyaföld árnyalata, gondolj csak a tavasszal kizöldellő természetre!

Az idei tavaszi divatban a harsogó mélyzöldek (tél típusok, és élénk tavaszok), és a világosabb, sárgás-zöldek(jé, a lime-ot idén nem csak a mojito-koktélba gondolták a tervezők, hanem ruhaként is, ránk szabva :-D ) is ugyanúgy helyet kapnak a divat-színpalettáján (hello, tavaszok/ősz-színtípusok, és élénk telek! :-) )

Ha akartam volna, az egész idei tavaszi kollekcut elhozhattam volna zöldben, no, de én tudatos ÉLÉNK-színtípus kereskedő vagyok, így gondolotam/gondolok Rád, ha esetleg más színt preferálnál! :-)

A közép árnyalatú, semlegesebb zöldek(mint a fotón), kiválóan megférnek a kék farmer nadrág mellett(bizony, az egy elavult tévhit, hogy nem vehetsz fel zöldet-kékkel-dehogynem! :-) )

A sárgászöld hosszított blézer kiválóan passzol a tavaszi divat többi színárnyalataihoz, de ha a visszafogottabb stílust kedveled, egy farmer-póló összeállításon is nagyot tud dobni ez a zöld árnyalat:

A lime-szín egy igazi vidám, élénk árnyalat, amely ugyanolyan jól mutat a lebarnult bőrön, mint a tavasz eleji hófehérkéken :-)

Igaz, hogy a lime- színt a farmeroddal is mixelheted, de az elegánsabb darabokon is nagyon jól mutat! Az ide szezonban a tervezők sokszor kombinálják pinkkel-zölddel ezt a színt:

 

2.PINK:

A pink, vagy magyarul élénk rózsaszín valahogy az elmúlt években mindig felbukkant a tavaszi divatban, ám idén még élénkebb, még extrább árnyalatban:rágógumi rózsaszínben, ami egy élénk, világos rózsaszín, és tökéletes a zöldekkel(bizoony :-) ), illetve a kékekkel is! (Tavasz-típusoknak TOP-szín, de az élénk telek, és nyarak is bevethetik :-) )

A klasszikus pink-színről sem feledkezz meg! Egy sima basic póló ebben a színben vinni fogja a szettedet! Ez az élénk árnyalat legjobban a teleknek/hideg nyaraknak/élénk tavaszoknak áll jól:

A pink szintén nagyon jól mutat a zölddel, akár "pöttyözve" is, egy pink színű pulcsi-apró zöld pötty kombóként (legyen ez az első "colour bolcking"-szetted :-) ):

De mi a helyzet a pink-mintás ruhadarabokkal.? Ha történetesen "plus size"-méret vagy, azaz 44-48-as méret között (a Stellánál ez jelenti többnyire a "plus size" méretet), akkor se mondj le a pinkről, sőőt! A legújabb tunikánkon királykékkel van mixelve ez az ízig-vérig tavaszi(nyári)szín:

 

3.KÉK:

És meg is érkeztünk a tavasz egyik leggyakrabban előforduló színéhez, aminek minimum 50 (na jó, csak 40 :-D ) árnyalátát fedezheted fel az idei divatban :-)

A kék a kék eget idézi, annak hideg/meleg árnyalataiban. Mindegyik színtípusnak megvan a saját kékje, ez a legjobb, sőt, egymással mixelheted is az árnyalatokat!

Ez a csodaszép melegkék árnyalat kitűnően áll, ha tavasz típus vagy, illetve ha meleg ősz, no és ha élénk tél:

Mixelheted fehérrel, feketével, naranccsal, egyszóval: csak a képzeleted szabhat határt! :-) Imádnivaló színárnyalat, és eddig nem is szerepelt a tervezők színpalettáján, de már most látszik, hogy érdemes lesz figyelned rá!

A királykékkel már más a helyzet: ez a szín van/volt/lesz :-), de a viccet félretéve: egyre népszerűbb árnyala, és gyönyörű színkombináció zölddel, naranccsal, vagy pinkkel(attól függően, hogy milyen színtípus vagy, vagy hogy mennyire bevállalós! :-) )

A kék-mintás darabok is nagyon divatosak, idén pinkkel/naranccsal mixelték a tervezők-"plus size" méretűeknek is:

De ha imádod a kéket, és nem egyszerűen tudsz betelni vele, idén akár a kék "minden" árnyalatát is felveheted a szoknyádon, mondjuk így:

 

4. NARANCS:

És jöjjön a legutolsó, legmegosztóbb szín: a narancssárga. De miért is írom ezt? Azért, mert a narancssárgát TUDNOD KELL viselned, be kell vállalnod; de ehhez előbb meg kell barátkoznod vele, a bizalmadba kell fogadnod, és tűpontosan ismerned kell, hogy mikor-mivel párosíthatod! :-)

Idén két árnyalatban is megtalálod a Stellánál: az ÉLÉNKebb narancssárgát, amely TOP-választás ÉLÉNK tavaszoknak/-teleknek:

Illetve a sötétebb, "sütötök-színű", narancssárgát, ami az őszöknek/tavaszoknak lesz igazán jó árnyalat:

Ha még "ismerkedsz" ezzel az árnyalattal, akkor vagy blézerként viseld(így van "köztetek" póló/valamilyen felső :-) ), vagy kiegészítőként, mondjuk egy mintás sálként-mert így más színek közt nem lesz annyira feltűnő a narancs, lesz időd hozzászokni! :-)

ű

Ha pedig a narancsot mintás holmiként viseled, az egyik legszebb színkombináció idén a melegkék-narancs párosítás, amit a Stellánál például szoknyaként tudsz megvásárolni, természetesen pöttyös szoknyaként :-):

 

Az biztos, hogy az idei tavaszi divatszín-paletta ÉLÉNK, élettel teli, és fantasztikusan gyönyörű! Merj túllépni a megszokotton, és bátran kombináld a fenti színeket egymással is, mert hidd el: nem kell belesimulnod a tömegbe! :-) Ha pedig még "szokod" az élénkséget, akkor emelj be egy-egy darabot az öltözékedbe, az is teljesen jó, ha "kicsiben" kezded el-csak kezdd el! :-)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog