Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A táska, ami minden helyzetben jó társad lesz 2023 nyarán

A táska, ami minden helyzetben jó társad lesz 2023 nyarán

A kiegészítő, ami nélkül egyetlen nő sem hagyja el a házat: a táska. Ahogy a ruhák esetében, a táskánál is megvan minden évszaknak a maga divatja, amit a saját életedhez igazítasz. Olvass tovább, megmutatom milyen táskát válassz erre a nyárra!

Ismersz: tudod, hogy óriási inspirációt nyújt számomra az olasz emberek életszemlélete, az öltözködésük, és a kiegészítők terén is szeretek rájuk hallgatni. Az itáliai nők stílusa - a kifinomultság, elegancia, és a praktikum egyvelege mindig ámulatba ejt. 

 

Így nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a nyári szezonra való tökéletes táskát is az olasz nőktől lestem el, és a pizza otthonából szállítom haza neked. De nem eszik ilyen forrón a spagetti bolognese-t kását, kezdem a történetet az elején!

 

 

Tavaszból a nyárba

Amikor vásárló körúton vagyok Olaszországban, mindig hozok magammal a kollekcióhoz táskákat is. Minden alkalommal próbálom beleképzelni magam a Te helyzetedbe:

  • Fiatal csajsziként a mindennapi munkához,

  • Többgyermekes anyukaként az ovi és a játszó közötti ingázáshoz,

  • Büszke nagymamaként a ballagásra sietve,

  • Fiatal feleségként egy randi estre,

vajon mi passzolna Hozzád a legjobban? Melyikkel éreznéd magad a legcsinosabbnak, és mi lenne a legpraktikusabb számodra? Ezeket a kérdéseket teszem fel magamnak, amikor kiválogatom azokat a darabokat, amikkel találkozhatsz a lakásbutikban, és a webshopban is.

 

Fehéret a bézsre

Idén nálam a hátitáska volt a sláger. Mint a táska-kollekcióink többsége a Stellánál, ez is a bőrre megtévesztésig hasonlító műbőr anyagból készült. 

Gyönyörű, mindenhei passzoló színben – ami az idei esős, borús tavaszon létszükséglet volt –, arany V díszítéssel az elején szerezhetted be tőlem. 

Rengeteg minden belefér, de a kisebb rekeszeknek hála meg is találtam amit beletettem - hisz mint tudod, ami nincs ott egy női táskában, az nem is létezik.

Igazi szerelem darab ez a táska nekem, azonban nyárra valami másra vágytam. Könnyedebb megjelenést és kevésbé markáns színt szerettem volna. Valamit, amitől instant a tengerparton érezhetem magam.

És ekkor talált meg a múzsa ismét. Az olaszok ugyanis nyáron egyetlen táskát használnak, de azt minden egyes outfitjükhöz. Ez pedig a világos bézs szalma táska.

 

Ha ezen a nyáron igazán trendi lennél

Miért lett óriási kedvencem ez az elegáns, rendhagyó táska, ami minden szettedhez tökéletes társ lesz?

  • Mivel igazán univerzális darab, egyetlen táskával le tudod hozni az egész nyarat.

  • Semleges színe miatt tényleg mindenhez passzol.

  • Lehet a program üzleti tárgyalás, strandolás a parton vagy egy könnyed városnézős nap – minden alkalomhoz illik.

  • Tökéletes a mérete - nem túl nagy, ezért az irodában sem fogják azt hinni, hogy csak véletlenül tévedtél oda a strand felé menet, viszont így is becsempészheted a naptejet és a kedvenc regényedet feltűnés nélkül. ;)

 

A táska azontúl, hogy egy hasznos kiegészítő, bizony a megjelenésed szerves részét is képezi. Egy-két feltűnő darab persze táskából is kell az embernek, de állandó játszótársnak érdemesebb az olyan kiegészítőket előnyben részesítened, amik egyszerűen párosíthatóak, és a legtöbb szituációban megállják a helyüket.

 

Ha csak egy táskát szeretnél idén a jó időre, válaszd ezt, mert a kiskosztümtől a len ruhán át, a strandon viselt kaftánodig minden szetteddel tökéletesen tudod kombinálni. Lesd el ezt a trükköt tőlem - illetve az olasz nőktől!


 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog