Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A színtípusodnak megfelelő smink, haj-, és szemüveg-szín szerfelett fontos- 40 év felett főleg!

A színtípusodnak megfelelő smink, haj-, és szemüveg-szín szerfelett fontos- 40 év felett főleg!

A szín-/és stílus tanácsadás nemcsak ruha, hanem annál komplexebb dolog, amit most megmutatok Neked magamról, a saját, retus és filter-mentes képeimmel illusztrálva

Bár ez a blog alapvetően a divatról és a ruhákról szól, de mivel a Stella-ruhák a divat részét képezik, ebbe pedig beletartozik a smink és haj is, fontosnak tartottam, hogy erről is szülessen blogbejegyzés

Azt tudnod kell, hogy rengeteg féle hajam volt már a 25 év festés/vágás alatt (kb. mint egy hollywood-i sztárnak), de a legtöbbször nem megfelelő hajszínnel, mint utóbb kiderült-de lássuk a medvét-azaz engem:

 

1. Az első képen totál smink nélkül láthattok, vörösesbarna (te jó Isten) hajjal pózerkedek-katasztrófán állt ez a haj...(Itt még jópár évvel is fiatalabb voltam :-) )

  

2. A második képen ugyanezt a szörnyű hajszínt JÓ, azaz “színhelyes” sminkkel láthatod (ezért is mondogatta mindig a tanárunk, hogy a rossz haj-/és ruhaszín “eladható” egy jó, színben megfelelő sminkkel).

A ruha-amit viselek-színben stimmel, de a hajszín agyoncsapja az egészet:

 

3.A szemüveg is számít!!!! Azt hittem évekig, hogy nekem mennyire tuti a bronz színű keret... hát nem! Az ősz-típusú nőknek viszont Nr.1. Szörnyű... most már piros keretem van, az 100x jobb!!!!

 

Berci kutyámnak-akit sok képen láthatsz a webshopon-is nagyon tetszik a piros keretes szemüvegem :-)

 

4. Egy frissebb fotó, amin a hajam platina szőke (most már tényleg-ez is egy „hosszú út” volt, egyből nem lehet roncsolás nélkül ilyen szőkét festeni)

Lehet szeretni, nem szeretni a szőkét, nekem most tetszik, a teleknek a platina szőke jáll jól.

A sminkem minimál, direkt nem piros rúzst viselek, hanem egy “hétköznapibb” pinket-most már tudom, hogy nekem ez-no és a hideg piros rúzs- áll jól

 

5.kép Elrettentésnek mutatom a totál rossz színekkel megkreált sminkem (mielőtt képbe kerültem volna a helyes színeimmel, simán bronzosítottam "ész nélkül", és használtam nude színű rúzsokat-ezt most már meghagyom az ősz-típusú hölgyeknek, nekik viszont nagyon jól áll!

 

 

Mi a tanulság?

A stílusba keményen beletartozik a haj, smink, szemüveg-viselet.

Én rengeteget tanultam, fejlődtem ezek ismeretében-elkerülöm a “megveszem, de soha nem kenem fel”-sminkek megvásárlását, a rossz hajszíneket

Ebben a videómban megnézheted, hogy hogy játszottam a színekkel, és igenis fontos, hogy minden klappoljon Rajtad is-a fenti sminkjeim ekkor készültek:

https://youtu.be/D9D8OBtlBOA

 

Nagyon fontosak ezek a dolgok is, mert ha megfelelő a hajunk, sminkünk(szemüvegünk), akkor a jó ruha(szín) már csak hab a tortán-és fordítva.

Amíg huszonévesen szinte "bármit"  felvehetsz, mert a fiatalságod "eladja magát" :-) , addig 40 felett már hatványozottabban kell figyelned-és nekem is a magam 40 évével :-) -arra, hogy milyen frizurát, sminket és ruhaszínt viselsz :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog