Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2022/23 őszi/téli trendszínek

2022/23 őszi/téli trendszínek

Az idei őszi/téli szezon igazán kontrasztosra sikeredett, ugyanis az idei trendszínek között mindegyikőnk megtalálja a neki tetszőt-akár az élénkebb, akár a pasztellesebb, vagy ha a színtípusod szerint öltözöl, akár hideg, akár pedig a meleg színtípusba tartozol.

1., Pink:

Ez az árnyalat szinte minden tavasszal/nyáron előfordul-most velünk marad télen is. Őszintén megmondom, hogy én ennek szerfelett örülök, mert a pink kiválóan feldobja nemcsak a szettünket, hanem a kedvünket a szürke, egyhangú időjárásban.

Több árnyalata is divatban lesz-ez szintén kedvez mind a hideg, mind pedig a meleg színtípusoknak.

Kombináld a pinket akár feketével, akár szürkével, vagy barnával, akár pedig sötétkékkel, a fókusz biztosan Rajtad lesz! :-)

Hideg árnyaltú pink-nyaraknak/teleknek/élénk tavaszoknak Nr.1.:

Korall pink-tavaszok, őszök "must have" rózsaszín árnyalata:

"Haladó" stílusikonoknak pedig itt egy igazi különleges, lilásrózsaszín-ennél a feltűnő árnyalatnál a letisztult darabokat részesítsd előnyben; hidd el, elég ütős lesz így is a szetted! :-)

2., Zöld:

Sokáig mellőzött árnyalat volt a tervezők színpalettáján, de idén ősszel elindult hódító útjára, és most aztán maxi gázzal hasít az idei szezonban! Tartozz bármelyik színtípusba is, a zöld "50 árnyalata" :-) közül hidd el, hogy Neked is jól áll valamelyik! :-)

Ha inkább a világosabb árnyalatokat kedveled, nézd meg ezt a lime-zöldet, igazi kincs, főleg, ha tavasz/ősz vagy:

Kiválóan kombinálhatod más, meleg árnyalatokkal, de feketével is tökéletes lesz-és szintén "zenész", azaz oldja a téli színek egyhangúságát.

Ha pedig inkább a sötétebb árnyalatok felé húz a szíved, akkor most mondok egy örömhírt: azokat is meg fogod találni a Stella színpalettáján :-)

 

Szoknyában is kapható a "csoda zöld":

Az egyik legsokoldalúbban kombinálható szín a zöld, érdemes lesz rá tehát odafigyelned!

3., Lila:

Sokág mostohaként bántak vele a tervezők, de az idei szezonban beleadtak apait-anyait, és "jött, látott, győzött" ez az árnyalat. Az egyik legszexisebb szín, emellett még titokzatosságot is sugall Rólad, ha ebbe az árnyalatba öltözöl.

Hideg színtípusok, ez a TI árnyalatok! :-) Viseljétek bátran, mert ezekben az álomgyönyörű blúzokban, felsőkben biztosan nem maradtok észrevétlenek! :-)

Ahh, ez a lilásbordó nálam biztosan viszi a prímet! 

A sötétlila titokzatos, elegáns szín, és kiváló "fekete helyettesítő" alternatíva egyben:

Természetesen, ha garbó-mániás vagy, akkor erre szintén van egy tippem Neked :-) :

4., Petrol:

Szeretem ezt az árnyalatot, és fantasztikus, hogy megint helyet kapott az élvonalban.

Azt kell tudnod róla, hogy lehet zöldes(=petrolzöld), és kékes(=petrolkék) színe is, illetve attól függ, hogy milyen árnyalat(hideg/meleg), viselheted bátran, tartozz bármelyik színtípusba is! :-)

Szuperül kombinálhatod tehát feketével, sötétkékkel, de barnával is! :-)

Igen csak jól néz ki elegánsabb darabokon, de a basic felsők is elegánsabbnak tűnnek petrol-árnyalatban.

  

Összességében mondhatom, hogy ez a szezon elég ütősre sikeredett a színek terén; játszi könnyedséggel lehetsz elegáns, még a sportosabb darabjaiddal is! :-)

Ha pedig bizonytalan vagy abban, hogy hogyan is illesztheted be az idei trendszíneket a ruhatáradba, gyere a VIP Club-omba, és-akár napi szinten- segítek, mint egy "privát" szín-, és stílustanácsadó :-) : https://stellanelly.hu/vip

 

Öllelek: 

dr Pazsa Kornélia
   
dr Pazsa Kornélia
Stella Nelly stílusnagykövet

M +36707754577 

E info@stellanelly.hu 

W www.stellanelly.hu 

 
Rating stars
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog