Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2024-es körömdivat a te színtípusod szerint

2024-es körömdivat a te színtípusod szerint

Ha ügyes, naprakész körmösöd van, akkor adj hálát érte, és azonnal foglald le a következő időpontodat! Hozok neked egy sereg csodás körömtrendet 2024-re, amiket a színtípusodhoz igazítva is viselhetsz.


Abban azt hiszem mindannyian egyetértünk, hogy a szép köröm megdöbbentő hatással van az önbizalmunkra. Csodás érzés ránézni a rendezett kézfejünkre, de még ennél is fantasztikusabb, amit a színesre festett körmeink művelnek a hangulatunkkal. A mai bejegyzésben megmutatom neked, hogy milyen körömtrendek várhatóak 2024-ben, és amiket a színtípusodnak megfelelően is kiélvezhetsz.

 

 

 

2024-es körömdivat tél típusoknak

 

Ahogy az évszakok váltakoznak, úgy változik a körömdivat is. A tél színtípusú hölgyként általában a hideg árnyalatok állnak neked a legjobban, amelyek hangsúlyozzák bársonyos bőröd és sötétebb hajad hűs árnyalatait.

 

2024-ben szerencsére hódít a chrome, ami tökéletes választás lehet számodra, hiszen egyszerre színes, fényes és elegáns. Ó, és persze ultramodern hatást kelt!

 

Ha pedig szereted a csalafinta megoldásokat, akkor próbáld ki idén a fordított francia manikűrt is, mert lehengerlően kifinomult.

 

 

 

Ezt válaszd, ha tavasz típus vagy

 

 

A tavaszoknak gyakran a világosabb, pasztellszínek és a melegebb tónusok állnak jól. Ahogy beköszönt a tavasz, úgy nyílnak ki a virágok, és ez a romantikus hangulat inspirálja a tavaszi körömdivatot is. 2024-ben a pasztell rózsaszín, a halványkék és a krémes árnyalatok lesznek a legnépszerűbbek. Ezek az árnyalatok frissességet és nőiességet sugároznak, és tökéletesen kiegészítik a tavaszi ruhatárat.

 

Ha élénk tavasz vagy, akkor a narancssárgát is bátran kipróbálhatod, idén izgalmas fűszert adhat ez a szín a megjelenésedhez.

 

Ezzel együtt azonban a fénylő hatásról neked sem kell lemondanod: csekkold le ennek a tavasz lánynak a csodás manikűrjét.

 

 

 

 

Nyár típusok körömtrendjei 2024-ben

 

A nyári színtípusú nőknek általában a tört, hűvös árnyalatok állnak a legjobban. Ezek között is kiemelkedik a lágy lila, amivel idén biztosan nem nyúlhatsz majd mellé, különösen, ha a klasszikus francia manikűrt bolondítod meg ezzel a csoda árnyalattal.

 

StellaNelly tipp: Ne félj a mintáktól! A romantikus virágminták, szexi állatminták és a geometriai formák is menők idén, úgyhogy bátran próbálgasd, hiszen ez az egész a játékról és a felfedezésről szól.

 

 

 

Ősz színtípus vagy? Ezt kend a körmödre idén!

 

Az ősz színtípusú nőknek általában a meleg, földszínek és a mély, gazdag árnyalatok állnak jól. 2024-ben a burgundi, a rozsdabarna és az olíva zöld is óriásit megy (nem csak a körmökön), úgyhogy kijelenthetjük, hogy idén az őszöknek áll a világ. Ezek az árnyalatok melegséget és bájt sugároznak, és tökéletesen illeszkednek a bőrtónusodhoz.

 

Nézd csak meg ezt a gyönyörűséget, ahol az idei év 2 legnagyobb trendje egyesül: a chrome-os megjelenés és az olíva mánia. Elolvadok!

 

És amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy idén megint hódítanak az állatminták, ez a trend pedig szintén főleg neked kedvez, kedves ősz barátném. Ha esetleg eddig azt gondoltad, hogy az állatminta csak közönséges lehet, akkor hadd nyugtassalak meg ezzel a videóval. Ha kicsiben adagolod, akkor megőrizheted a kifinomultságodat, mégis vihetsz egy kis szexi hatást a megjelenésedbe.

 

Bízom benne, hogy ezek a színtanácsok segítenek neked abban, hogy 2024-ben is stílusosnak és divatosnak érezd magad. Ne feledd, hogy a színek és az árnyalatok kiválasztásánál mindig figyelembe kell venni a saját színtípusodat, hogy valóban ragyoghass, és kihangsúlyozd a szépségedet! 

 

Legyen szó bármely évszakról, a körömdivat remek lehetőséget kínál arra, hogy kifejezd az egyéniségedet, és a hangulatodat, és megkoronázd az öltözékedet. Légy bátor és kísérletező kedvű, és garantáltan ragyogni fogsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog