Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mely női ruhák divatosak most?

Mely női ruhák divatosak most?

Azt gondoljuk, hogy erre irtó könnyű lesz válaszolnom, azonban, ha őszinte akarok lenni, egyáltalán nem az!

De ebben a blogcikkben összefoglalom, hogyan lehetsz trendi játszi könnyedséggel, időtálló darabokkal. :-)

Ha az időtállóságra gondolunk, mindegyikőnknek mást jelent. Nekem leginkább azt, hogy ha például 1985-ben éltem volna 42 évesként, akkor ugyanazt a stílusú ruhát, mint most, ugyanabban a stílusban fel tudtam volna venni!

Szerinted nincs ilyen?

Dehogynem!

Hagy' meséljek el egy esetet, ami megtörtént velem, és ez adta az ötletet ehhez a blogcikkhez, illetve a fotókon is rajtam lévő összeállításhoz:

Megnéztem a Gucci-ház c. filmet pár hónapja, amiben Lady Gaga a '80-as években PONT egy UGYANILYEN masnis nyakú blúzt viselt, mint ami rajtam is van a fotón; igaz, rajta sárga színű volt, de ez részlet kérdés! :-)

Szóval, amikor megláttam az ominózus karácsonyi-jelenetben, hogy pont ilyen blúzok  vannak a Stellánál is, hát, na, azt éreztem, hogy "Én is fel kell, hogy vegyem hasonló stílusban!" :-)

A 2022-es 42 éves énem (vááá, ez a sok kettes :-D) annyit változtatott a filmbeli-álomszetten, hogy én nem vettem fel hozzá feltűnő ékszereket, pont azért, hogy a masni dísz a fókuszban maradjon. 

Ezt javaslom Neked is, ha tetszenek a masnis blúzok: ne vegyél fel nyakláncot(hisz' akkor minek a masni? :-), illetve lógós fülbevaló sem hozzá, hagy' érvényesüljön csak szipmlán a masni!

Gaga persze egy "végletekig "túlzásba eső nőt alakított a filmben-ez is lett a veszte, de nem szpojlerezek tovább, nézd meg, a ruhák, és a zene miatt érdemes :-) -ennél az outfitnél is például rengeteg karkötőt, hangsúlyos fülbevalót, sőt, még egy brosst(!) is viselt a masni mellett-ezt 2022-ben már ne tedd, így biztos, hogy megmaradsz divatosnak, amellett, hogy az időtálló, klasszikust stílust is hozni fogod ;-)

De miért is számítanak klasszikusnak a masnik..? 

Mert már évszázadok óta a köztudatban forognak (a csokornyakkendő is az! :-) ), pláne, ha szaténból vannak, hisz az sem egy újkeletű anyag. Szeretjük, mert a szép, fényes anyagon kiválóan érvényesül maga a masni alakja, de például, ha Te anti-masnis vagy (bár ezt kötve hiszem :-D ), találsz olyan blúzt is fent ebből a fazonból, ahol 21.századi-módra, egész egyszerűen csak lógni hagytuk a masnit :-)

A klasszikus-szettem másik eleme a szövet anyagú nadrág: tudom, sokunk farmert hord általában, de néha hagyjunk teret a "nemesebb anyagoknak" is, hisz' azokat is évszázadok óta hordjuk, és nem mellesleg, hideg időben kellemesebb viselet is :-)

Én nem is kívánhatók Neked mást, csak azt, hogy érezd Magad nagyon jól ezekben a kellemes viseletű anyagokban, és bontakoztasd ki a stílusodat a klasszikusabb darabok terén is! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog