Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3+1 legTUTIbb stellás-ajándéktipp-ami minden nőnek beválik

3+1  legTUTIbb stellás-ajándéktipp-ami minden nőnek beválik

Hamarosan karácsony...

...és a személyes vevőim(vagy akár Ti is, online-mindenkinek válaszolok! :-) ) minden évben felteszik nekem a "nagy kérdést": "Mondd meg Nelly, mi az a TUTI ajándék, amivel osztatlan sikert arathatok a szeretteimnél (= azaz: Anyukámnál, Lányomnál, a Nagyinál, a legjobb barátnőnél, és a többi női rokonnál-a sor tetszőlegesen folytatható)

Általában a fenti kérdést úgy hangzik el (ez a nehezebb ;-) ), hogy nem ismerem személyesen az illetőt-de épp' ezért "megtiszteltetés" is, hogy az én tanácsaimra hagyatkoznak a vevőim és bíznak bennem-ezeket a "tutiságokat" fogjuk most kivesézni ebben a cikkben :-) .

 

Természetesen a "rutin, meg az évek" miatt van néhány nagyon jól bevált ötlet a tarsolyomban! ;-)

Mutatok Nektek néhány VALÓBAN TUTI stellás ajándékot, amikre rengeteg pozitív visszajelzést kaptam már eddig-még az ajándékozottól is! (Sokakat látok az ünnepek után pl. egy stellás sálban, és bár nem ismerem személyesen az illetőt, de olyan jó érzés látni, hogy az ajándékom "célba talált"!)

Nem véletlen említettem meg a SÁLakat: ez az egyik leg-leg-leg ajándék ötletem, hiszen -bár kabátot nem mindenki vesz évente-a sálaké-és most már a sapkák-variálásával, egészen új összhatást és stílust lehet elérni! :-)

 

1. Sál, ezen belül is a műszőrme sál, mert-nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele-de én ajándékba mindig egy picit különlegesebb holmit szeretek adni. Különlegeset, ami anyagában, formájában és színében egy pici pluszt ad az ajándékhoz, és ha a szerettünk meglátja, felveszi, és imádja, mindig Te fogsz róla az eszébe jutni! :-) Ez a fajta sál tényleg nagyon különleges, rengeteget elvittek már a (személyes) vevőim, valaki valóságos "gyűjteményt" tart fenn belőle :-D és mindenki egyöntetűen imádja!

 

2. Kasmír stellás sapka: ez egy újdonság nálunk idén, de akkora közkedveltségre tett szert, hogy merem ajánlani nektek is! Ajándékba szerintem azért is kitűnő, mert extra a csillogó kövecskék miatt, emellett pedig a kasmír anyag eleve "luxus-érzetet" kelt viselőjében, ráadásul még meleg is a sapka, a fazonja pedig tényleg évek óta az egyik legmenőbb forma! Tehát megint megvan a "stellás-faktor", más néven a "fikcsó", amit én keresek az ajándékokban ;-) (No, és a fiatalabb korosztályt így legalább rá lehet "bírni" arra, hogy hordjanak már sapkát! :-D )

 

3. Csavat garbó: mióta "stellázok", ez a legeslegkedveltebb felsőnk, és még az ajándékozott méretére sem kell "rágörcsölnünk" :-D, 36-42-es méretig 1000%, hogy jó lesz mindenkire! Bármivel, bármikor, bárhová bevethető, örök kedvenc, eddig még sosem csalódott az, aki ezt adta ajándékba-extra sikere volt mindenkinél-még a "legnehezebb eset" kamaszlányoknál is, sőt! :-)

 

4. Megint sál következik, de most kivételesen felsőkkel kiegészítve, és egy kalap alá véve, mégpedig: aki "művészlélek", "műértő", vagy a festészet iránt rajongó (ezt most csak tényleg zárójelben jegyzem meg: "múzeumjáró":-) ), azoknak a non plus ultra ajándék a frida kahlo-s, klimtes, vagy van gogh-os festményprintelt sáljaink, illetve a hosszú/rövid ujjú felsőink. Minden évben valamilyen formában tartok készletet ezekből, egyedi és extra-amellett, hogy csodaszép darabok! (Frida Kahlo pedig most megint nagyon menő a tizen-, huszon korosztály körében! ;-) )

 

A webshopon mindegyik terméket megtaláljátok, pont azon a néven, amit írtam az ajánlóban! :-)

Ezek ez ÉN személyes tippjeim Nektek, hogy levegyem a vállatokról az ajándékozás terhét-és csak az öröm maradjon! :-)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog